Lisbeth Tordendahl

 

 

04-Lisbeth_Tordendahl (w268xh268)

 

Lisbeth Tordendahl

 

Jeg er specialist i holistisk sundhed. Mit hjerte banker for klog næring fyldt med livskraft, sund nydelse og madglæde, naturmedicinsk behandling, ren og bæredygtig livsstil.
Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå sundhed, vitalitet og livsglæde. Som inspirator, underviser, kok, forfatter og ikke mindst som behandler i egen klinik for børn og voksne. Jeg er uddannet holistisk kostkonsulent, biopat/naturopath ibm., phytoterapeut og Leading Energy and Essence Practitioner, er stifter og indehaver af Wisefood og er prisvindende kogebogsforfatter.

www.lisbethtordendahl.dk

 

 

BLOGINDLÆG

[rpwe limit=”12″ offset=”” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”post” cat=”91″ taxonomy=”” post_type=”post” post_status=”publish” ignore_sticky=”1″ taxonomy=”” excerpt=”true” length=”30″ thumb=”true” thumb_height=”100″ thumb_width=”133″ thumb_default=”http://placehold.it/45×45/f0f0f0/ccc” thumb_align=”rpwe-alignleft” date=”true” readmore=”true” readmore_text=”Læs mere…” styles_default=”false” cssID=”” before=”” after=””]