ANGST – tæt på. En hudløs ærlig bog om angst
January 19, 2016

Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.33.58

 

 

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning i februar 2013

Af Marianne Palm

 

Er du allerede flittig læser af sund-forskning.dk, har du måske lagt mærke til vores faste skribent i fitness og sundhed og i motionens tegn. Men Dion er ikke kun fitnessinstruktør, han har også været rundt i det danske land og fortalt om, hvordan han for år tilbage blev ramt af angst. Det er blevet til en bog, ANGST-tæt på, hvor Dion hudløst ærligt fortæller om, hvordan det er lige pludselig at vågne op en dag og lide af en psykisk sygdom. Og ikke mindst vejen tilbage til livet. I mere end et år dominerede angsten hans liv og gjorde ham mere sårbar end nogensinde før. Men kampen for at vende tilbage til livet har også gjort ham stærkere.

 

At blive ramt af psykisk sygdom

Bogen giver et fantastisk indblik i, hvordan det er at blive ramt af en psykisk lidelse. Og hvordan man kan vende svaghed til styrke. Der er masser af inspiration både for mennesker, der selv har været berørt af – eller stadig er ramt af– angst. Og for alle andre. Vi har nemlig alle brug for at blive mindet om det, der er Dions motto: Du lever kun en gang, men lever du rigtigt, er en gang nok.

 

At fjerne tabu om angst og depressioner

Han har oplevet, hvor udmattende og ødelæggende angst kan være og har sat sig for at fjerne det tabu, der stadig omgiver angst og depressioner. Det er en meget personlig fortælling, som er fin at læse, hvad enten du selv lider af angst, er pårørende eller måske arbejder med mennesker, som også oplever angst. Tips til at komme videreSidst i bogen finder du et afsnit med nogle af de mange tips, som Dion har brugt for at komme tilbage til et normalt liv. Som biopat og fitnessinstruktør har Dion brugt af naturens skatkammer af vitaminer, mineraler, urter og fedtsyrer. Og så er han ikke bange for at fortælle, hvor du kan finde de bedste foreninger, som du med angst, fobier eller depression kan få brug for som støtteterapi.

Skriv en offentlig kommentar...

Vær den første til at kommentere!

Giv mig besked om:
wpDiscuz