Efterårets rescue kit
October 27, 2016

Skærmbillede 2015-07-22 kl. 10.50.26

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// i oktober 2015

Af Julie-Charlotte Plovst

 

Styrk kroppen nu, og undgå efterårets infektioner. Her er nogle af de ingredienser og tilskud, der kan gøre en forskel. Tag dem gerne i kombination med hinanden, men rådfør dig hos din behandler, så du får den optimale kombination tilpasset netop dig.

 

C-vitamin er stadig en vinder
C-vitamin kaldes for ascorbinsyre. Det er sandsynligvis det mest udforskede vitamin og det mest almindeligt kendte. C-vitamin er et stort aktiv for immunsystemet, og det beskytter imod virus, bakterier og andre uønskede mikroorganismer og deres giftstoffer. Det medvirker ved dannelsen af interferon, som beskytter cellerne ved virusangreb. Det forøger indholdet af hvide blodlegemer (fagocytter og neutrofile leucocytter) og fremmer dannelsen af antistoffer.

 

Den kendte Andrographis…
…i hvert fald i Indien. Andographis er immunstimulerende, febernedsættende, inflammationshæmmende og leverbeskyttende.

•Infektioner: Akutte og kroniske infektioner, svækket immunsystem og ormeinfektioner.

•Leveren: Leversygdomme forårsaget af toksiner eller infektioner. Lær Andrographis endnu bedre at kende ved at søge på“Andrographis Paniculata“ påwww.sund-forskning.dk

 

Stærke styrkende krydderier
Ingefær, sort peber og lang peber (en variant fra Indien –Piper longum). Ingefær (Zingiber officinales) er desinficerende, sveddrivende, febernedsættende og slimdrivende. Urten anvendes til behandling af infektion og slim i luftvejene. Urten virker varmende og er velegnet i behandlingen af forkølelse, influenza mv.

Svampe til immunforsvaret
Kombinationen af spiselige Maitake, Reishi og Shiitake svampe med tang, Spirulina og ingefær.Immunsystemet balanceres og styrkes.

Lindrende eliksir
Derudover er hyldebær (Sambucus nigra), manukahonning, timian, anis, lakridsrod, peberrod, stærke krydderier og pebermynteolie ogsågode i den blæsende tid. Den gode kombination finder du i Elderberry Syrup fra Pukka, der hjælper kroppen med at afværge angreb af virus ved forkølelse, influenza og hoste.

Gå fx efter Pukkas blå serie her i efteråret. Pukkas kosttilskud har høj intensitet og lav dagsdosis. Som alt andet hos Pukka er serien økologisk og udviklet ud fra ayurvediske principper.

Skriv en offentlig kommentar...

Vær den første til at kommentere!

Giv mig besked om:
wpDiscuz