Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Zoneterapi er et fantastisk redskab, der kan medvirke til at sætte en ubalance eller udpint krop i balance, så smerter og ubehag mildnes eller forsvinder. Kombinerer du zoneterapi med en særlig grundig viden om ernæring, vitaminer, mineraler, urter, homøopati og fedtsyrer får du en hel unik værktøjskasse til gavn for dine kommende klienter.Så kom med på Danmarks (måske) bedste uddannelse

Den får du hos Institut for Biologisk Medicin. 

Prisen er:

  • kr. 52.249 (uden anatomi, fysiologi og sygdomslære)
  • kr. 63.249 (med anatomi, fysiologi og sygdomslære)
  • (Beslutter du dig senere for, at du også vil have titlerne biopat og naturopath ibm, er du både praktisk og økonomisk meget tæt på endnu flere drømmemål) Du kan betale blot kr. 1000,- om måneden, skriv eller ring og hør nærmere.

Hos Institut for Biologisk Medicin består uddannelsen af en særlig grundig indlæring i zoneterapi, hvor du lærer at anvende traditionelle metoder, kombinerer det med kinesisk viden om meridianerne og moderne vestlige metoder. Du får alt hvad hjertet begærer af viden om ernæring, reguleringsterapi, brugen af kosttilskud og naturlægemidler som fx mælkesyrebakterier, urter og de bedste homøopatiske tilskud. Du lærer, hvordan man undgår at blive bæreposeterapeut, så du til en hver tid kan rådgive din klient bedst muligt. Du lærer ydmyghed, for vi kan ikke alt, men vi elsker også at se, hvad der nogen gange kan virke som mirakler, især når dine klienter måske i årevis har gået med nogle skavanker, der "pludselig" forsvinder.

Du får en helt speciel zoneterapiuddannelse hos Institut for Biologisk Medicin

På skolen - og ingen andre steder - kombinerer vi de bedste fag fra biopatien/naturopatien med den klassiske zoneterapi.

Det er Danmarks billigste Zoneterapiuddannelse. Vi kan give dig en så god pris, da alle de teoretiske fag foregår sammen med skolens øvrige studerende udi biopati og naturopati. Har du nogen af fagene, så kontakt skolen, så kan du få økonomisk merit. Og hvis du en dag beslutter, at du også gerne vil have de to beskyttede titler, biopat og naturopath ibm. er du meget tæt på målet.

Vi opstarter hold i Ry, hvis der er minimum 14 tilmeldte. Men er du interesseret i at deltage på et hold i Vedbæk, så skriv gerne til os.Kontakt os her!

Skriv en mail til:
Info@biologisk-medicin.dk

eller ring på:

tlf. 22 79 44 14


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning og Institut for Biologisk Medicin

 

 

Frameld dig nyhedsbrevet