Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

Hurra vi er tilbage på arbejde.

Ferien er slut og her på redaktionen har vi glædet os meget til at komme tilbage. Henover ferien er det strømmet ind med tilmeldinger til klub-sund og nu ser vi frem til at arbejde endnu hårdere på at få flere med i klubben, så vi kan gå i luften til december.

Meeeen vi har ikke helt kunnet vente til december og er smug startet lidt og udbudt gratis webinarer til vores allerede eksisterende medlemmer. Vores første webinar omhandlede emnet hampeplantens gavnlige virkning. Det var en stor succes og der var en livlig debat.

Vil du med til det næste webinar? Så meld dig ind i klub-sund og få gratis deltagelse og andre skønne medlemsfordele.

Kom med i klubben og lyt, lær, læs og spør’.

  

Indhold i nyhedsbrevet:

  • Gratis deltagelse i webinar, hvis du er medlem af klub-sund

  • Ordet er frit – webinar ved Marianne Palm

  • Eksklusivt interview med Dr. David Perlmutter

  • Nyt sund-forskning på gaden

Deltag i debatten om, hvordan vi skaber et sundere Danmark

Vi har for alvor taget afholdelsen af webinarer til os. Det er den optimale mulighed for at inddrage dig (som medlem af klub-sund) i vores arbejde for at skabe et sundere Danmark. Det første webinar, som omhandlede hampeplanten og hele problematikken omkring den, er allerede afholdt. Det var en stor succes med aktiv deltagelse og masser af positiv respons fra de tilhørende. 

Kom med til næste webinar - du kan vælge kun at se og lytte, men du kan også deltage i debatten – det er helt op til dig.

         Ordet er frit, hvad interesserer dig indenfor sundhed?

Spørg om alt! Ligefra behandling af efterårets infektioner, hjælp til den smertefulde migræne eller hjælp til et bedre hormonsystem, hvad enten det er fertilitetsproblemer eller en irriterende overgangsalder. 

Ordet overlades altså 100% til klub-sunds medlemmer ved næste webinar. Marianne Palm, biopat, naturopath ibm, psykoterapeut og chefredaktør på sund-forskning, sidder klar til at besvare dine spørgsmål om sundhed. Du kan naturligvis høre de andre deltageres spørgsmål og byde ind med dine erfaringer på området. 

Webinaret er gratis for klub-sunds medlemmer, så skynd dig at melde dig ind. Det er først-til-mølle princippet, da der kun er plads til 100 deltagere, så klik her og meld dig ind i klub-sund.

 

Webinaret ved Marianne Palm finder sted d. 17. August kl. 20 - 21.30.

Webinarer foregår hjemme fra din egen stue. Alt hvad du skal gøre er at melde dig ind klub-sund og du får herefter tilsendt et link, hvor du en halv times tid før webinaret gør dig klar ved at downloade et link, og det hele kører automatisk. Husk at sætte lyd og video på!

Kom glad og videbegærlig!

 

 

 

 

 Europapremiere – Dr. David Perlmutter kommer til København i oktober. Skynd dig med din tilmelding! Kun få pladser tilbage.

                                  


Dr. David Perlmutter er neurolog og en internationalt anderkendt forsker inden for hjernevidenskab og forfatter til en række bøger om hjernen, heriblandt bestselleren ’Grain Brain’. Han bor til dagligt i Florida, USA, men til oktober kommer han til Danmark til et 2-dages event med seminar og workshop. I den forbindelse har sund-forskning opnået rettighederne til et interview om hans nye bog ’Hjernens nye liv’. 

Bogen handler om tarmfloraens forbløffende evne til at helbrede og beskytte din hjerne.

Du kan komme med til både seminaret og workshoppen, læs mere og tilmeld dig på:

www.alun.dk/drdavid.  

Men igen skynd dig, for der er rift om pladserne!                                   

            Nyt sund-forskning på gaden.

Hamp uden at være høj                   

Sådan lyder overskriften på artiklen om cannabisplantens gavnlige virkninger som du finder i det seneste nummer af sund-forskning. Her skriver vi, at det er muligt at købe hamp som kosttilskud produceret af det hollandske firma Sana Hemp. Der er tale om innovative produkter lavet af koldpresset hampejuice, som er blevet frysetørret til pulver og fås i vegetabilske kapsler, som dråber i pipetteflaske og som sugetabletter. 

Men men men, så nemt skulle det ikke gå. 


Nærmest i samme sekund som det seneste sund-forskning gik i trykken bad Fødevarestyrelsen Sana Hemp om at trække produkterne tilbage fra helsehylderne. Fødevarestyrelsen var ikke enig i de analyser, som uvildige laboratorier har skabt. Det diskuterer jurister i ministeriet nu med firmaets advokater. 
                                 

 

                                     

 

 

Måske vi får produkterne tilbage på de danske hylder… det må tiden vise.

Ved vores første webinar tog vi problemstillingen op, men havde du ikke mulighed for at deltage, så kan du i det nye sund-forskning læse om, hvorfor hampeplanten er så spændende. Hvad er det den kan, som andre planter ikke kan? Hvorfor vrimler det med positiv effekt på endog meget kroniske problemstillinger? Og nej du bliver ikke skæv af hampeproduktet! Det kræver, at man opvarmer visse indholdsstoffer og Sana Hemp har ikke opvarmet en pind…eller en plante. De er netop gået den anden vej og frysetørret hele planten med alle dens aktive stoffer.              

 

                                     


Mange andre inspirerende artikler har fundet vej til den nyeste udgave af sund-forskning. Du kan blandt andet læse om, hvordan du skal forholde dig, hvis dit barn bestemmer sig for at blive vegetar. Du kan blive klogere på bækkensmerter og læse om, hvordan smerterne ikke behøver at stamme fra ryg- eller bækkenleddene. Hvad sker der egentlig i din krop, når du bliver køresyg og meget meget andet spændende nyt fra sundhedens verden.

Husk, at hvis du melder dig ind i klub-sund, så slipper du for turen til helsekost-butikken, når sund-forskning udkommer. 

For bare 90,- om året får du tilsendt bladet hver gang det udkommer, gratis adgang til webinarer + en masse andre medlemsfordele. 

Se mere på www.klub-sund.dk 

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)


Mange hilsner og ønsker for en skøn sensommer,

redaktionen på sund-forskning

 

                                                                  

Frameld dig nyhedsbrevet