Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Ja vi nævnte det i sidste nyhedsbrev, at lægen, forskeren og forfatteren dr. David Perlmutter kommer til København. Vi synes dog, at eventet, som strækker sig over to dage, fortjener et brev for sig selv. 


Det er nemlig en Europapremiere, at Dr. David Perlmutter kommer til København i oktober og der er få pladser tilbage, så skynd dig med din tilmelding! Dr. David Perlmutter er neurolog og en internationalt anderkendt forsker inden for hjernevidenskab og forfatter til en række bøger om hjernen, heriblandt bestselleren ’Grain Brain’. Han bor til dagligt i Florida, USA, men d. 27. og 28. oktober kommer han til Danmark, hvor der er seminar og workshop. 


Det skal hertil nævnes, at i den forbindelse har sund-forskning opnået rettighederne til et interview om hans nye bog ’Hjernens nye liv’ (Brain Maker). 


Bogen handler om tarmfloraens forbløffende evne til at helbrede og beskytte din hjerne.


Du kan komme med til både seminaret og workshoppen, læs mere og køb billet på:

www.alun.dk/drdavid. 

 

 

 

 
Dr. Perlmutter har modtaget Linus Pauling-prisen for sin innovative tilgang til neurologiske lidelser, og han har også fået The Humanitarian of the Year Award af American College of Nutrition.


Han har offentliggjort adskillige artikler i videnskabelige tidsskrifter og er den stiftende redaktør på The Brain and Gut Journal. Dr. Perlmutter har fire gange været bedst sælgende forfatter på New York Times Bestseller List, og hans bøger er blevet udgivet på 28 sprog. Han er blevet interviewet af Oprah, Larry King Live, CNN, Fox News, The Today Show, The Dr. Oz Show og The CBS Early Show.


Det er altså ikke Hr. Hvem Som Helst, der kommer på besøg. 


Så kom glad :)

 


Følg os på alle vores kanaler og kom med inputs - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)


Mange hilsner og ønsker for en skøn sensommer,


redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet