Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

'Viden og Videnskab' er navnet på serien af e-bøger, som sund-forskning sender på gaden i løbet af efteråret. Bøgerne er resultatet af samarbejdet mellem vores alles radiodoktor Carsten Vagn Hansen og Marianne Palm, biopat/naturopath ibm og chefredaktør på sund-forskning

I bøgerne behandles alle emner i dybden og fra flere perspektiver. Problematikker og behandlingsmuligheder anskues fra den traditionelle medicinske verden, fra biopatien og den komplementære medicin og der vil desuden være gæsteskribenter, som bidrager med deres ekspertviden og deres personlige erfaringer.

Emnerne er bredtfavnende - eksempler herpå:

- 'Sov godt' om søvn og søvnproblemer (kan allerede forudbestilles nu - læs hvordan senere i brevet)

- Hovedpine og migræne

- Hormonsystemet

- Fibromyalgi

- Gigt

- Smerter

Vi håber, at I finder sund-forsknings samarbejde med Carsten Vagn Hansen lige så spændende som vi gør og vil følge strømmen af e-bøger.  

Carsten Vagn Hansen - hele Danmarks privat-læge

Når vi skriver 'radiodoktoren', så ved de fleste, hvem vi taler om

Carsten Vagn Hansen satte sig til rette bag mikrofonen hos DR i 1992, hvor han indtil 2005 besvarede spørgsmål og rådgav hele Danmarks befolkning på sundhedsområdet. Programmet 'Spørg om Sundhed' havde over 600.000 faste lyttere og var en af DR's største radiosucceser. Hans CV omfatter også forfatter til en alenlang liste af succesfulde bogudgivelser og han er nu vært på eget tv-program 'Sundhedskonsulenten' på DK4.

Mange andre flotte ord kan vi sige om Carsten Vagn Hansen og vi er hos sund-forskning stolte af samarbejdet med manden, som vi alle kender som et omvandrende leksikon på sundhedsområdet.

                                                                    

Sov godt

Er navnet på den allerførste bog i serien 'Viden og Videnskab' og her får du viden om søvn og søvnproblemer

Artikelsamlingen indeholder dybdegående informationer om problematikker omkring søvn og hvad du kan gøre, for at komme til at sove bedre. E-bogen giver dig viden om søvnens betydning for vores helbred og generelle sundhed. I den sidste del af bogen kan du dykke ned i udvalgt forskning om søvn.

Du kan allerede nu forudbestille e-bogen 'Sov godt'. 

Skriv en mail til ebøger@sund-forskning.dk og du bliver blandt de første, som kan downloade e-bogen.

Medlemmer af klub-sund får e-bogen 'Sov godt' til 40,- (normalpris 75,-.)

Er du ikke medlem af klub-sund endnu, så klik her, så kan du lynhurtigt blive det. Medlemmer opnår rabat på alle e-bøgerne i serien 'Viden og Videnskab'.

 

                                               Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker for en skøn sensommer,

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet