Kære sunde læser

Du har et brændende ønske om at uddanne dig til biopat/naturopath ibm, så du teoretisk og praktisk er klædt på til den komplekse og komplementære verden, som sundhed jo er. Tal med din arbejdsgiver om at blive biopat/naturopath ibm - med eller uden anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Er du ansat i sundhedsssektoren, i den private eller den offentlige, så foreslå din arbejdsgiver, at du videreuddanner dig på Danmarks største skole for komplementære uddannelser.

Du får adgang til en verden af komplementær sundhed. Du lærer alt, hvad hjertet begærer af teorier og praktisk tilgang til klienter, patienter og kunder samt dét at være rådgiver, konsulent eller noget helt sjette.

Win-win situation for dig og din arbejdsgiver:

- komplementær behandling vinder mere og mere indpas på behandlingsområdet, men også i den 'almene' bevidsthed. Du vil derfor være på forkant med udviklingen.

- kost, kosttilskud, motion og i det hele taget en sund livsstil indtænkes i flere forskellige sammenhænge både som præventiv behandling og som del af behandlingen af diverse sygdomme.

At du dygtiggør dig på sundhedsområdet er ikke kun for din egen fagligheds skyld. Din arbejdsgiver kan i høj grad gøre brug af dine øgede kompetencer. Din faglige optimering sikrer dig et bredt fundament og en alsidig vidensbase, som sikrer dine klienter og kunder en grundig og helhedsorienteret behandling. 

Hvordan kommer jeg igang?

Vi har tre betalingsmuligheder A, B og C.

 A) Den billigste for dig og din arbejdsgiver.

Laver du en aftale med din arbejdsgiver, kan du gøre det i en såkaldt bruttolønsordning:

- din arbejdsgiver betaler i første omgang din uddannelse og har fradrag for det i sit regnskab

- du trækkes i løn før skat af den andel, du afdrager hos din arbejdsgiver; andelen aftaler du og din arbejdsgiver

- dermed hjælper SKAT med at betale ca. 50% af din uddannelse. Sådan er skattereglerne i dag

- det er altid en god ide, at du får en bindende forhåndsgodkendelse hos SKAT, så I ved, at aftalen er godkendt

- godkendelsen koster p.t. 400,-, men alt i alt sparer det dig for 35.000,- på uddannelsens samlede pris, da du som sundhedsansat kan få lov at trække beløbet fra. Eller det kan blive næsten gratis for dig, hvis din arbejdsgiver også synes, at det er en god ide og gerne vil betale uddannelsen for dig.

B) eller C) Din arbejdsgiver betaler kr. 10.000,- ved uddannelsesstart og kr. 1000 pr. måned eller din arbejdsgiver betaler kun 1000 pr. måned.

OBS! Ovenstående gælder også, hvis du vil tage zoneterapi-uddannelsen

Du kan læse om 'beskatning af arbejdsgiverbetalte udgifter til dækning af undervisning for modtageren' på SKAT's hjemmeside:

 https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475

Har du/I spørgsmål så skriv endelig en mail til: administration@biologisk-medicin.dk 

eller ring på tlf.: 22 79 44 14.

Vi håber at se dig på biopat-uddannelsen med fokus på det hele menneske.

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker for et dejligt efterår.

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet