Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære klub-sund medlem

 

Hvordan plejer du at have det i julen?

 

Julen er for mange noget helt specielt. Levende lys, hygge i familien og ro efter en hektisk tid. Men desværre er savn og sorg også en del af julen for rigtig mange og måske er det ikke så hyggeligt som forventet.

 

Ensomhed og savn er et tabuemne, men nu italesætter vi det ved et webinar 

 

d. 12. december 2017 kl. 20-22 

 

To garvede terapeuter kommer med tips og råd til, hvordan du kan komme gladere igennem julen uden sårbarhed og savn. 

Du får også råd til, hvordan du kan hjælpe andre, hvis du kender nogen, som oplever tristesse i julen.Du får bud på en anderledes jul og på, hvordan juleglimmer og ro kan kombineres.

Lene Alsbæk Nielsen, er cand.mag. i psykologi og pædagogik, certificeret mentor og psykoterapeut MPF, med egen praksis i København. Lene Alsbæk Nielsen arbejder til dagligt som psykoterapeut, hvor hun tager udgangspunkt i at finde frem til ethvert menneskes rummelige, kærlige og kraftfulde kapacitet. Hun arbejder med at fjerne de traumer og kriser, der ellers kan styre vores liv og skabe en ny, afbalanceret og mere intelligent bevidsthed.  

Marianne Palm, er biopat og naturopath i biologisk medicin og ’Skab dit liv’ psykoterapeut. Kombinationen giver viden om, hvordan vores hjerner fungerer og hvordan vi fodrer vores krop og sind med gode, sunde impulser. Et stærkt nervesystem er udgangspunktet for at kunne skabe en hverdag, hvor du spiller den aktive rolle i dit eget liv.

 

Tilmeld dig på info@klub-sund.dk

(skriv Webinar i emnefeltet) 

 

Stå af juleræset i et par timer og få fornyet energi. 

Vi glæder os til at se dig.

 

Mange hilsner
Lene Alsbæk Nielsen og Marianne Palm Ikke medlem af klub-sund – klik på logoet og kom med i klubben.

                              

  

Frameld dig nyhedsbrevet