Se dette nyhedsbrev i en browser

 Lær at massere!
6 onsdage og du kan (næsten) alle massageteknikkerInstitut for Biologisk Medicin lancerer nu en række korte kurser, som er nemme for dig at tilgå og brugbare fra første dag!

Første kursus: Massageteknikker


Seks onsdage med undervisning fra 17.30-20.30 og du er klar til at give massage, der sætter gang i blodcirkulationen og skaber balance i musklerne, bindevævet og huden.

Kender du lidt til massage eller har du aldrig hverken givet eller modtaget massage – uanset din baggrund. Alle er velkomne!

Kurset er altså ikke skabt til behandlere, men til dig, som gerne vil gøre en forskel for din familie og venner i din fritid – sådan bare for hyggens skyld.

 

 

Hvornår og hvor foregår det?

 
Tid: Kurset foregår på følgende seks onsdage kl. 17.30-20.30:

4., 11., 18. og 25. april samt 2. og 9. maj 2018.

Sted: Carl Jacobsens Vej 20, opgang 20, 2.sal, 2500 Valby.

 

 

Hvad koster det?


Prisen for al undervisning er kr. 2.350,00, som du evt. kan betale i to rater á kr. 1.175,00. Med i prisen får du også udleveret undervisningsmateriale. 

Vi sørger selvfølgelig for både brikse, olier, tæpper, håndklæder, kaffe og te samt ikke mindst den gode stemning.

 

 

Hvem er underviseren?


Underviser er Ann Britt Larsen, som er RAB-godkendt zoneterapeut, massør, triggerpunktsakupunktør og biopat/naturopath ibm.


 

Hvordan kommer jeg med?

Skriv en mail til: adminstration@biologisk-medicin.dk og meld dig til.

 

Vi glæder os til at se dig til nogle (af)spændende dage!

 

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner,

redaktionen på sund-forskning

 

 

Frameld dig nyhedsbrevet