Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Penge tilbage i skat? Investér dem i din fremtid.

 

 

Er du en af de heldige, som har fået lidt ekstra ind på bankkontoen i løbet af måneden?

Hvis ja, så skulle du overveje at investere dem i dig selv og din fremtid?

Med en uddannelse som biopat/naturopath ibm fra Institut for Biologisk Medicin lærer du alt om, hvordan du kan anskue menneskets helbredstilstand som en naturlig konsekvens af arv, livsførelse og miljø.

 

Kort indblik i biopat/naturopath-uddannelsen:

På uddannelsen studerer vi blandt andet, hvordan den mad, vi spiser omsættes til energi, så hjernen og kroppen kan fungere. Vi kigger på, hvordan brændstofferne kommer fra kulhydrat, fedt og protein, men også, hvordan vi har brug for vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, så energien kan omsættes til opbygning og fornyelse af cellerne og til at beskytte organismen.

Vi ser på, hvordan vi hele tiden udsættes for forskellige ydre og indre påvirkninger. Derudover foregår der konstant tusindvis af biokemiske processer, som regulerer påvirkningerne i vores organisme.

Du lærer kredsløbet, hormonsystemet, nervesystemet og immunsystemet at kende og ser, hvordan det fungerer som en koordineret enhed, der arbejder i døgndrift. Derudover ser vi på saltkoncentrationen, væskebalancen, temperaturen, koncentrationen af ilt, kuldioxid, næringsstoffer og affaldsstoffer og hvordan det reguleres konstant og holdes inden for ret snævre grænser. Du ser, hvordan der opretholdes et nogenlunde stabilt miljø på trods af skiftende omstændigheder.

 

Det var meget kort fortalt og vi har meget mere vi gerne vil fortælle om uddannelsen, men prøv at gå ind på vores flotte nye hjemmeside www.biologisk-medicin.dk. Her kan du finde meget mere viden og få svar på alle dine spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte Institut for Biologisk Medicin på mail: info@biologisk-medicin.dk eller ringe på tlf.: 22 79 44 14.

 

Vi håber at se dig på Institut for Biologisk Medicin.

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet