Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Gør én af dine drømme til virkelighed og bliv biopat/naturopath i biologisk medicin (ibm).


Her bliver du klædt på til at være komplementær behandler, leder af en helsekostbutik eller konsulent i firmaer, der producerer kosttilskud og naturlægemidler. Eller måske produktudvikler udi kosttilskud?

 

Du bliver ført gennem en verden af ernæringsterapi med vitamin-mineralterapi med fokus på fedtsyreterapi og selvfølgelig også de mange kosttrends, der findes. Hvilke virker, og hvem har brug for at skifte kurs i sin dagligdag? Mad handler om alt andet end kalorietælling, og du får de mest moderne (danske som udenlandske) tips som et moderne liv kan forholde dig til.  

 

Du bliver også ført ind i urternes verden. Hvordan de kan bruges i din dagligdag sammen med mad, eller hvordan de kan anvendes som et terapeutisk værktøj, så man bedre kan regulere organer og organsystemer.  Organsystemer har vi ti af, og du vil lære om dem alle fx, hvordan hormonsystemet samarbejder med nervesystemer og immunsystemet. Eller hvordan man får den træge fordøjelse til at fungere optimalt. Eller en svag blære til at blive stærk.

 

I det hele taget får du en uddannelse i, hvordan du kan hjælpe dine medmennesker med at komme fra A til B, hvad sundhed angår på alle niveauer. For du lærer også om klientpsykologi, enkel homøopati, lægemiddellære, fødevaresikkerhed og om immunterapi herunder brugen af mælkesyrebakterier. Hvis du ikke i forvejen har anatomi, fysiologi og sygdomslære, kan du også tilmelde dig den spændende undervisning hos os. Du får en viden, der kan bruges her og nu! Nå ja, så er der jo også øreakupunktur, fascielære, meridianlære og klientpraktik. 

 

Hele uddannelsen er bygget op i moduler med studieanvisninger, hvor alle kan være med. Der er plads til dig, der ikke har siddet på skolebænken i 30 år, og der er plads til akademikere, til sosu-assistenter – simpelthen alle, der har lyst til at studere komplementær sundhed. 

 

Vi er stolte af at være et uddannelses-institut, hvor der også er plads til eneundervisning og hjælp i dagligdagen, også selvom du sidder hjemmefra og arbejder. 

Du kan være med i studiegrupper, eller du kan studere alene. Du bestemmer. 

 

Vi er selvfølgelig RAB-godkendte af Sundhedsstyrelsen, og du kan uddanne dig for kun kr. 1000,- om måneden. 

 

hormonsystemet - nervesystemet - immunforsvaret - fordøjelsen - urinveje - luftvejene - knogler og muskler - huden - kredsløbet - sanseorganerne

 

Læs mere på  www.biologisk-medicin.dk.

Skriv til  info@biologisk-medicin.dk

 

 

 

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet