Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

 


Religion, sygdom og sundhed går op i en højere enhed i Sundhedshåndbogen, som lige nu kan forudbestilles til kun 275,- inkl forsendelse.

 

 

Når religionen har indvirkning på sundheden

 

I Danmark lever vi i et multikulturelt og moderne samfund med ca 5,5 millioner mennesker og vi lever alle vidt forskelligt, netop fordi vi er et produkt af vores baggrund, religion, tradition og madkultur.

Desværre ses der i den vestlige verden, også i Danmark, en voldsom stigning af livsstilssygdomme og dårlig livskvalitet.

sund-forskning vil ikke se til på sidelinjen, mens den triste udvikling fortsætter.

Vi mener nemlig, at vi i Danmark har alle forudsætninger for at blive et harmonisk samfund med sunde og positive værdier til gavn for os alle. Vi skal huske, at vi er så heldige, at vi lever i et åbent land med fri adgang til viden, sundhed og religion.

De fleste religioner tager stilling til, hvordan vi mennesker burde leve i pagt med os selv og vores omgivelser. Det er grundlæggende og gode værdier, som vi alle burde drage nytte af – ligegyldig vores tro, hvis vi da overhovedet er troende.

 

 

I Sundhedshåndbogen diskuterer vi ikke religion, kultur, sociale medier eller fastfood

 

Vi er blevet verdensmestre i multitasking, selvbetjening, selviscenesættelse og fastfood. Alt sammen rigtigt smart, når vi vil nå det hele på den halve tid. Men vi har også mistet noget i ræset om at nå først i mål og konsekvenserne har medført, at flere og flere af os lider af stress, ensomhed og livsstilssygdomme.

Vi vil derfor med bogen gøre noget helt nyt. Vi vil starte en åben debat om de valg og fravalg vi tager i livet og skabe en platform, hvor danskernes forskellighed i religion, madkultur og levemåde kan komme til udtryk på smukkeste vis.

Vi tager udgangspunkt i, at mennesker på den ene side er forskellige og på den anden side har ens behov.

 

 

Hvordan kan DU bruge bogen?

 

Bogen er både ment som et opslagsværk, hvor læserne kan finde hjælp til at opnå den rette balance i deres liv og give os alle en bedre forståelse for, hvor forskellige og ens vi faktisk er på samme tid. Vi ser det nemlig som vores fornemmeste opgave at hylde forskellighed, mangfoldighed og madkultur. Men, faglighed gør det ikke alene, derfor har vi valgt at samle det hele i verdens smukkeste bog med inspirerende billeder og et skønt layout, så du også får lyst til at have bogen liggende fremme derhjemme.

 

 

Hvad koster den og hvordan bestiller jeg den?

 

Forudbestiller du bogen, så koster den kun 275,- inkl forsendelse!

Normalpris vil blive 405,- inkl forsendelse. Du betaler via mobile pay på; 22 79 44 14

I kommentar skriver du; Sundhedshåndbogen og dit navn

Send mail med dit navn, adresse og telefon nummer til: rika.greenberg@sund-forskning.dk

herefter vil du komme på vores bestillingsliste og vi sender bogen hjem til dig så snart den er trykt.

 

 

Bliv guidet igennem junglen af sundhedsråd og få enkle tips til, hvordan du med få midler kan få et sundere liv og opnå en bedre livskvalitet. At det hele er krydret med smukke billeder og nemme madopskrifter hentet fra hele verden, som både smager godt og gavner din sundhed er jo heller ikke dårligt.

Støt projektet og bliv klogere på sundhed fra alle verdens hjørner - forudbestil din bog i dag!

 

 

Læs meget mere om projektet – klik på billedet

 

 

 Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet