Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

 


Efter en lang og afslappende ferie, kan det være hårdt at komme tilbage på kontoret, hvor bunkevis af mails venter og møder står i kø. 

Måske skulle du starte dit arbejdsår med et kursus i at komme ned i gear, hvor du faktisk bliver undervist i ’at slappe af’. Før du kan yde 100% skal du nemlig slappe af, når du slapper af … det er ikke altid lige nemt. Men det kan læres.
’Weekend med flow’ er overskriften på den inspirerende kursus-weekend, som afholdes på Vemmetofte præstegård i Sydsjælland.


26. - 28. oktober er datoerne, hvor du skal geare ned og lade op til et nyt arbejdsår. Glæd dig til at slappe af og være nærværende … med dig selv. Du henter viden og inspiration til din personlige vækst, samtidig med at du kan nyde naturen, stemningen og ikke mindst den lækre mad.


Kurset afholdes af Maiken Buchwald, som blandt andet er coach og har været ejer af kursusvirksomheden Maiken Buchwald siden 2010.  
.

 

På kurset introduceres du til: 

  • Udviklingsværktøjet Enneagrammet

  • Bevidst nærvær (Mindfulness)

  • Tankens kraft (Positiv psykologi)

  • Body/mind motion (Qigong & „De 5 tibetanere”)

 

Læs meget mere om kursus-weekenden her: https://maikenbuchwald.dk/2042-2/ Måske skal der ske noget helt nyt? Ny uddannelse måske…

 

Biopat- og naturopathuddannelsen rummer alt, hvad du kunne tænke dig af komplementær tankegang. Du bliver uddannet i alt, hvad hjerte og hjerne begærer af viden indenfor ernæring, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter (se alle modulerne her)


Du bliver også uddannet i, hvordan du kan hjælpe dine klienter til at få det bedre med sig selv gennem metoder til selvudvikling, og hvordan vi hver især bedre kan tage ansvar for vores hele liv - både psykisk, mentalt og fysisk
.
Institut for Biologisk Medicin starter nye hold (næsten) overalt i landet:

     -      Ry d. 8. – 9. september

     -      Christiansfeld d. 26. – 27. oktober

     -      Valby d. 24. august.


Gå ind på: http://www.biologisk-medicin.dk og læs mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig. 


Spørgsmål? Skriv til os på info@biologisk-medicin.dk eller ring på tlf.: 22 79 44 14.Vi glæder os til at se dig.Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning

 

 

Frameld dig nyhedsbrevet