Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Nytænkende og meget meget flot bog

Sådan lyder vurderingen fra Dansk BilblioteksCenter og det er bestemt ikke til at tage fejl af. Sundhedshåndbogen, som udkom officielt i september 2018, har siden da gået sin sejrsgang igennem det danske land.

Den utrolig flotte lektørudtagelse fra DBC er kronen på værket og vi er nu ekstra motiverede for at udbrede det gode budskab, som Sundhedshåndbogen er det fysiske bevis på.


Smukke roser til sundhedens budbringer

"En hyldest til mangfoldigheden af madkulturer og religioner i Danmark, et sundhedsfagligt opslagsværk og en yderst appetitlig kogebog, alt i et". Sådan lyder endnu et citat fra DBC's lektørudtagelse. Vi kan næsten ikke få armene ned, når så fine ord falder ned over vores stolthed af en bog.


Hvorfor en bog om religion, sundhed og sygdom?

I et top moderne og multikulturelt samfund som Danmark har vi alle muligheder for at udnytte vores personlige potentiale. Vi burde derfor være lykkelige og leve det gode liv, men sådan er virkeligheden desværre ikke. Livsstilssygdomme, ensomhed og generel dårlig livskvalitet findes hos en del af os.

Det er dog blot nogle af problemstillingerne, som vi kommer med løsningsforslag til. Forslagene er nemme at omsætte til små, men effektive livsstilsændringer i en travl og hektisk hverdag, hvor tid er en mangelvare.

Vi forkynder på ingen måde religion og bogen er bestemt ikke en religionsbog. Vi mener dog, at det giver god mening at dele forskellige holdninger til sundhed, mad, livsstil og sygdom for at forstå hvor forskellige og ens vi er på samme tid. 


Hvordan får jeg fat i Sundhedshåndbogen?

Lige nu koster bogen kr. 250, hvis du selv henter den på vores kontor i Valby (Carl Jacobsensvej 20, 2. sal, 2500 Valby). Du kan også få den sendt, så koster den kr. 310 inkl. porto. Gå ind på: www.klubsundbutikken.dk og bestil den.

 

Dyk ned i en flerkulturel håndbog, hvor du også finder afsnit om såvel sundhedssystemer og sygdomsopfattelser som mad og ernæring i arabiske, mellemøstlige og asiatiske kulturkredse.


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og god læselyst

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet