Se dette nyhedsbrev i en browser

 

 

Kære sunde læser

Velkommen til et helt særligt univers fyldt med fedtstoffer

Find det på: www.fedtsyrer.com

Bliv klogere på omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Forstå betydningen af ALA, DHA, EPA og hvad det ellers hedder altsammen. Og forstå alt det, vi faktisk ikke forstår endnu. 

Hvilke fedtstoffer har huden mest brug for og adskiller det sig fra hjernens behov? Ja, det gør det og derfor er det en kompleks verden, du træder ind i, når du har valgt at gå ind på vores side om alverdens fedtsyrer. 

Kom med i afkrogene af fedtsyrernes verden

Institut for Biologisk Medicin, som uddanner biopater og naturopather har samlet alt, hvad hjertet (og resten af kroppen) begærer af forskning på alle de mange fedtsyrer. 
Der hersker stor forvirring, og det kan vi godt forstå, for der kommer nye forskningsresultater til hele tiden. Hvad skal vi spise, og hvornår er det nødvendigt med et tilskud af den ene eller den anden fedtsyre? Og hvad virker terapeutisk, og ikke mindst, hvad kan du gøre i din hverdag for at forebygge diverse skavanker eller enddog slippe for nogle af dem?

Vi fanger ind, hvad vi kan af viden om fisk, alger, grøntsager, korn og nødder. Vi forsøger at komme ud i alle afkroge af den spændende verden.

Se, læs og bliv klogere på www.fedtsyrer.com


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og god læselyst,

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet