Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser


Gunalight hedder det sidste nye indenfor lysterapi. Den lille lommelygte-lignende lyspind har taget behandling med meridianer op på et nyt niveau.


Principper fra akupunktur
Gunalight benytter meridianer, som er det samme princip, som du kender fra akupunktur. Meridianer er usynlige kanaler i kroppen som energien i din krop cirkulerer igennem. Flyder energien frit igennem meridianerne er din krop i balance og sund. Blokeres energien derimod kan det resultere i en fysisk, mental eller følelsesmæssig ændring i din kropstilstand. 


Lys kan modvirke kroppens ubalance
Gunalight virker ved at filtrere lys gennem en krystal, som kan skabe energi og stimulere bestemte punkter i kroppen. Lys kan forbedre blodcirkulationen. Rigtig mange fysiologiske processer kan bedres, hvis blodgennemstrømningen forbedres. Lys kan skabe energibølger og øge produktionen af antistoffer og kan ligefrem reducere en betændelsestilstand.


Historien bag Gunalight
Jan Frederik Solberg er manden bag Gunalight. Han har en baggrund som healer, hvilket han har praktiseret i 40 år. Igennem 10 år har han udviklet Gunalight, som et instrument, som kan anvendes både på dyr og mennesker. Det er uskadelig terapi og er skabt på en 100% idealistisk baggrund. Produktet er skabt med erfaring fra traditionel viden om energier kombineret med nyudvikling og specialtilpasset teknologi.

En teknologi, som for nylig er blevet patenteret.  


sund-forskning afprøver Gunalight

To stk. Gunalight er uddelt til zoneterapeuter, som er i fuld sving med at afprøve terapiformen. I august-udgaven af sund-forskning vil vi bringe en længere artikel, hvor resultaterne af zoneterapeuternes arbejde vil blive beskrevet.

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker for et dejligt forår,

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet