Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

 

Vidste du, at vi nu udgiver to magasiner? SUND-PAUSE hedder det lille nye magasin og det ligger som instik i det store SUND-FORSKNING. Du får dermed to magasiner til kun kr. 149 om året

64 læsevenlige sider får du i SUND-PAUSE, hvor du får masser af viden pakket ind i lette tips og tricks til en sundere hverdag. Og ligesom i SUND-FORSKNING finder du ufanatisk, forebyggende og støttende viden til unge som ældre kroppe. 

Melder du dig ind i klub-sund inden d. 1. oktober 2019 får du oktober-nummeret af SUND-FORSKNING + SUND-PAUSE sendt direkte hjem til dig. 

Kom med her:

www.klub-sund.dk

?‍♀️Skynd dig at komme med i klubben og gå ikke glip af næste nummers spændende læsning. Perfekt til efterårets hyggelige stunder ??


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker for et skønt efterår?

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet