Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Den verdenskendte Bruce Lipton har været på besøg i København for at afholde seminaret 'The Turning Point: Thriving Through Evolutionary Chaos'. SUND-FORSKNING stod på spring og var så heldige at få det første interview. Et interview som du nu kan høre som podcast.

Bruce Lipton er amerikaner og har en ph.d.-grad i cellebiologi. Han er foredragsholder og en internationalt anerkendt foregangsmand, når det gælder at bygge bro mellem videnskab og spiritualitet. Han har været ansat ved forskellige universiteter, hvor han blandt andet har udført banebrydende stamcelleforskning. Han er desuden forfatter til flere bestseller bøger herunder 'Intelligente celler' og 'Honeymoon-effekten'. I 2009 modtog han den prestigefyldte Goi Peace Award (Japan) for sit videnskabelige bidrag til harmoni i verden. 

Find podcasten, hvor du ellers finder dine podcasts (søg på 'sund-forskning') eller klik lige her 

Lyt med og få en ?-åbner!

Bruce Lipton og Marianne Palm, chefredaktør for SUND-FORSKNING.Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker for et skønt efterår

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet