Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

"Smerte er fantastisk"

"Nej det er det ikke"

"For er der noget livet med smerter ikke er, så er det fantastisk"

Sådan står der bag på bogen 'Smerte er fantastisk' af Lene Pilegaard. En bog, som henvender sig til mennesker, der lider af smerter, deres pårørende og ikke mindst til personer, indenfor social- og sundhedssektoren, der arbejder med mennesker, som lider af smerter af den ene eller anden årsag. Smerter er ikke fantastiske, men...


selve smertemekanismen er genial. Uden denne sans har vi ikke kunnet overleve som art og dens mekanismer er fantastiske, når man forstår formålet og hvordan de er konstrueret. 

I bogen kan du læse om, hvorfor du ikke kan skille krop og psyke fra hinanden og hvordan tanker og overbevisninger kan påvirke smerteoplevelsen.

 Om forfatteren

Lene Pilegaard har selv lidt af kroniske smerter gennem en længere årrække, der skyldes fald på en trappe, hvor hun kom til skade med sit bækken. Det var nysgerrigheden efter at forstå smertemekanismen og jagten på forklaringer til smertesensitivitet, der bragte hende til at lede efter og forstå sammenhængen mellem krop og sind.

Læs mere om bogen og/eller køb den på:

www.smertererfantastisk.dk


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og ønsker om et dejligt efterår,

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet