Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Du kan nu booke konsultationer hos Marianne Palm, som i 35 år har været Biopat. Du kan læse meget mere om Marianne Palm her, men måske vil den meget vågne læser også opdage, at det er SUND-FORSKNINGs redaktør, der nu er parat i sin klinik i Vedbæk til igen at tage klienter.

Der har været nogle år efter en trafikulykke i 2011, hvor Marianne har haft fokus på at blive rask, og koncentrere sig om de mange studerende på Institut for Biologisk Medicin, hvor der har været tusindvis af deres klienter gennem skolens regi, men nu vil Marianne gerne retur til egne klienter.

Book hurtigt, for der er ikke mange tider at vælge imellem! Du kan booke lige her: sund-forskning.dk/artikler/konsultation-hos-marianne-palm/

Og så skal vi da lige gøre opmærksom på, at der på selvsamme side ligger en fin lille bog om, hvad biopati egentlig er, og hvis du ikke bor på Sjælland eller kan finde vejen til Vedbæk, så har vi uddannet Biopater, Naturopather og Zoneterapeuter i hele Danmark. Se listen nederst på siden.

Så mød en specialist i smerter, en specialist der har mærket det på egen krop at miste dele af sit bækken, sit højre ben og skader i ryg og tarme.

Og vil du gerne være klogere på dit eget bækken og hvordan dit nervesystem hjælper dig med at blive rask, så kan du få glæde af følgende artikler.

 

 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner

redaktionen på SUND-FORSKNING

 

Frameld dig nyhedsbrevet