Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Der skrives massevis af bøger, der forskes på livet løs, og gåden om, hvordan man fjerner overvægt eller svær overvægt, er ikke løst af hverken kalorietælling eller rigide kostplaner. 

Så hvad gør du, hvis du gerne vil tabe dig?

Vi har samlet en række artikler til dig, som gerne vil hele vejen rundt om et sundt vægttab. Husk du kan altid finde mere viden på sund-forskning.dk, hvor du blot søger på 'Vægttab'.


Bliv klogere på vægt og den rette støtteterapi

På Institut for Biologisk Medicin kan du læse 'Ernæringsterapi' som et modul. Her får du en grundig indføring i ernæring, som er et af Biopat-uddannelsens store fag, men du kan også tage modulet enkeltvis. Her lærer du fx om ufanatiske kostplaner, om vitamin- og mineralterapi, om betydningen af de rette fedtstoffer og aminosyrer samt hvordan du kan skelne de gode kosttilskud fra de dårlige. 

Vil du høre mere, så kontakt os på mail:

info@biologisk-medicin.dk

eller tlf.: 22 79 44 14

Læs mere på:

www.biologisk-medicin.dk

 


 Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner 

redaktionen på SUND-FORSKNING og Institut for Biologisk Medicin

 

Frameld dig nyhedsbrevet