Gratis for alle sund-forsknings læsere – webinar om hud & tarme

 

 

[envira-gallery id=”254622″]

 

 

Gratis for alle SUND-FORSKNINGS læsere!

 

Et helt særligt møde mellem Marianne Palm, chefredaktør, biopat/naturopath ibm, og forskningen på aloe vera-plantens mange egenskaber.

 

Tirsdag d. 18. august 2020 indbyder Marianne Palm og Institut for Biologisk Medicin alle SUND-FORSKNINGS læsere til et gratis webinar.

Det foregår hjemme fra din stue, hvor vi begynder kl. 20, fortsætter til kl. 22, men er du ikke vant til at bruge din computer til webinarer, så åbner Marianne Palm døren ind til en helt anderledes verden kl. 19.30.

 

Marianne Palm vil fortælle om forskningen på:

Aloe veras virkning på huden, hvorfor virker den, og hvad kan du gøre? Hvorfor kan det være godt at pakke den superaktive gel ind i en god solcreme, hvis du skal beskytte dig mod alt for mange stråler?

Hvad sker der i øvrigt, når man anvender aloe vera til luftvejene, til fordøjelsen og til andre fortrædeligheder i kroppen? Hvad ved man, hvad ved man ikke, og hvordan er det lige med erfaringerne?

 

Viden gennem 35 år

Webinaret har afsæt i Avivir Aloe Vera Groups mange erfaringer. Forskningen er til gengæld fra det store udland. Den bliver oversat til et lettilgængeligt sprog på pæredansk, og selvom Marianne til daglig lyder som en københavner, så har hun faktisk boet både i Grindsted, Billund, Nr. Aaby og flere steder på Sjælland. Aloe vera-plantens mange muligheder har været en trofast følgesvend hen over det ganske land og i 35 år som komplementær behandler. Kom glad!

Der er plads til maks. 500 gæster til foredraget, og det er først til mølle. Tilmeld dig her via nemtilmeld. Og ja, det er lige så nemt, som det lyder!

 

Kærlig sommerhilsen

Teamet bag Institut for Biologisk Medicin
og SUND-FORSKNING

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *