Konsultation hos Marianne Palm

[gdgallery_gallery id_gallery=”8″]

En fuld konsultation inkluderer

 • Et specifikt og individuelt regenerationsprogram med forslag til vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter og andre midler til at regulere organer og organsystemer.
 • En kostplan eller forslag til kostændringer hvis det er nødvendigt.
 • Viden om, hvilke andre terapeuter eller metoder og teknikker, der vil være gode for dig at inddrage i din hverdag.

Mine forslag er aldrig baseret på tidens trends om at droppe det ene eller det andet, men er baseret på en hel specifik rådgivning om kostens betydning i forhold til de problemstillinger, du kommer med.

Fx tror jeg ikke på, at en hel generation pludselig ikke kan tåle gluten. Det handler om at spise langtidshævet fuldkornsbrød fremfor al for meget hvidt mel uden næringsstoffer. Måske netop du har det svært med gluten, men det kigger vi på, for så skal der kigges på de bagomliggende årsager i fordøjelsen.

Jeg bruger gerne masser af tid på at give dig et overblik over, hvordan du kommer videre fra de problemstillinger, du måske har i dag, og som du gerne vil ændre på.
Jeg tror på, at viden fører til forvandling.

Og jeg er kendt for at sende dig videre til andre behandlere og fageksperter, hvis det er nødvendigt.

 

Du kan læse flere praktiske informationer nederst på siden, men også gå til booking lige her.

Du booker online her: Terapeutbooking

Her betaler du også enten over bankkonto eller mobilepay. Du bliver guidet via onlinebookingen, hvor du bl.a. lige skal oprette dig med en profil.

 

[gdgallery_gallery id_gallery=”9″]

 

Biopati – en vej til sundhed

Der er mange veje til sundhed, og en biopat/naturopath ibm/phytoterapeut er uddannet til at arbejde med alle organsystemer, opdage hvis der er forskellige belastninger i kroppen og ikke mindst at opstille et program, som er ufanatisk og bygger på en individuel vurdering, skræddersyet til dig.

Vi henviser gerne til andre eksperter, når det er nødvendigt, hvilket det sagtens kan være, fordi sygdom efter vores bedste opfattelse sjældent opstår på grund af en enkelt årsag, men er en sum af belastninger. Derfor er vi veluddannet i andre behandlingsformer og hvad det almene sundhedssystem kan tilbyde af muligheder, som din læge og du måske ikke har haft jeres opmærksomhed på.

Når så mange belastninger som muligt minimeres eller elimineres, og vi sætter din krop i gang med at regulere de mange organsystemer, kan der ofte ske en klar bedring eller lindring af symptomerne.

En biopatisk/naturopatisk konsultation er en støtteterapi hen mod de (realistiske) mål, du har sat dig. Jeg ved rigtig meget om forskning, og jeg har 35 års erfaringer, og det vil være en kombination af al den viden, jeg vil give til dig ved selve konsultationen men også de efterfølgende mailkorrespondancer, du har betalt for, når du har været hos mig første gang – se også betingelser, når du booker en tid online eller læs nedenfor.

 

Hvis du gerne vil læse lidt mere om biopati, så klik på billedet herunder og læs mere.

 

[gdgallery_gallery id_gallery=”16″]

Lidt information om mig

Jeg er 58 år og har været biopat i 35 år. At arbejde med komplementære behandlingsformer er en meget dynamisk proces, og den første uddannelse som biopat, da jeg var 21 år, har naturligt ført til mange flere uddannelser:

 • Phytoterapeut med speciale i medicinske planter.
 • Titlen naturopath i biologisk medicin kom til, da den danske biopattitel ikke dækkede behovet for at blive forstået i udlandet.
 • ”Skab dit liv terapeut”.
 • – og en stribe andre kortere og længere kurser gennem livet.

Jeg sætter en ære i at henvise til andre, der er specialiseret i andre behandlingsformer eller har en special viden, du kan have gavn af i dit forløb.

Jeg uddanner biopater og naturopather
Jeg er leder af Institut for Biologisk Medicin, som uddanner biopater og naturopather, og det har jeg været siden 1987 – dog afbrudt af en periode, hvor jeg var direktør for det hedengangne HerbResearch, som udviklede kosttilskud og naturlægemidler til det skandinaviske marked.

Læs mere på www.biologisk-medicin.dk

 

 

Urter med smag eller urter som tørrede droger eller som ekstrakter kan meget vel være en del af et regenerationsprogram

 

 

 

Skribent og nu redaktør af sund-forskning

I alle årene har jeg desuden skrevet bøger og arbejdet for to ugeblade: Alt for Damerne og SØNDAG, hvor jeg i sidstnævnte havde en brevkasse om komplementære og alternative sundhedstips og behandlingsmetoder.

Mit liv som behandler, skribent og redaktør har altid været med fødderne solidt plantet på jorden. Og gerne med baggrund i videnskabelige studier på planter, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der har været min store passion. Det gjorde, at jeg for ca. otte år siden skabte sund-forskning, et magasin, du kan købe i helsekostbutikker og hos Matas samt på diverse klinikker i Danmark.

Du kan se mere her på www.sund-forskning.dk

Læs bladene online – klik på billederne herunder.

 

[gdgallery_gallery id_gallery=”7″]

 

 

Jeg har skrevet bøgerne:

 • Sunde børn bli´r stærke voksne.
 • Raske børn er glade børn.
 • Sundhedshåndbogen sammen med Pernille Lund.
 • Behandling af heste sammen med Susanne Luup.
 • Sundhedshåndbogen udgivet i 2018 og igen i 2018 sammen med en flok entusiaster.
 • … samt flere andre småbøger om
  Allicin.
  Rosenrod.
  m.m.

 

[gdgallery_gallery id_gallery=”10″]

 

Priser

Den første konsultation koster kr. 1500,- og tager 1-1,5 time. Her får du regenerationsprogram og diverse tips & tricks med hjem i form af links m.m.
I prisen er inkluderet efterfølgende mailkorrespondancer og om nødvendigt telefonisk kontakt i en måneds tid.
En opfølgende konsultation fx efter en måned eller to eller hvad vi nu aftaler, koster kr. 1100,-

 

Familierabat
I kan få rabat, hvis I er flere fra samme husstand til samme konsultation. Skriv til mig for at høre nærmere.

 

Praktisk information
Jeg har min klinik i Dragør på A. P. Møllers Allé 39A Nord, 2791 Dragør. Der fri parkering i området.

 

 

[gdgallery_gallery id_gallery=”12″]

 

 

Vil du gerne i kontakt med mig og høre mere før du booker en konsultation så udfyld kontaktformularen herunder og så vil jeg snarest muligt vende tilbage til dig.

[everest_form id=”252282″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *