Marianne Palm tager igen imod klienter
January 29, 2016

Skærmbillede 2016-01-29 kl. 10.50.27

Pressemeddelse 28.01.2016

Link til pdf-version af pressemeddelsen her

 

Chefredaktør på magasinet sund-forskning, der nu er blevet helt rask efter trafikulykken for fem år siden, tager nu igen klienter.

 

I 33 år har Marianne Palm været biopat og naturopath, uddannet alle andre til den samme titel på hendes skole, og nu er hun parat til igen at tage imod klienter. ”Kort og godt, jeg savner den tætte kontakt med mine klienter, jeg savner med egne øjne at se, hvordan de gode råd om kostomlægninger, kosttilskud og glad motion kan skabe et nyt liv hos den enkelte.” fortæller Marianne Palm.

 

De sidste fem år har Marianne Palm hovedsagligt taget sig af sin redaktørpost på sund-forskning og sit lederskab på Institut for Biologisk Medicin. ”Mange af opgaverne er nu delt ud på en stribe af dygtige medarbejdere, og jeg kan i ro og mag skrue ned for mit hektiske liv,” fortsætter Marianne Palm, dog med et smil på læben, for hektisk har hun nu altid levet, og det bliver hun nok ved med.

 

Udover at være redaktør og skoleleder, bruger Marianne Palm sin tid på at danse og løbe på rulleskøjter. Også selvom det nu foregår på et ben og en protese. ”Ulykken for fem år siden kostede mig det ene ben, men nu har jeg fået et nyt af stål,” slutter Marianne Palm, inden hun suser videre i sine mange gøremål.

 

Bestil tid til en personlig konsultation

Vil du have en tid til en personlig analyse lavet af Marianne Palm, så læs mere på www.mariannepalm.dk.

 

Få en visitation til den rette behandler

Marianne Palm har som én af de få i Danmark indført visitationer, hvor du bliver henvist til den behandler, der er mest kompetent til netop din problemstilling. Læs mere på www.mariannepalm.dk

 

Infrarød scanning – helt nyt i Danmark

Et af Marianne Palms nyeste skud på stammen er, at hun sammen med biokemiker og biopat Torunn Laksafoss har fået infrarød scanninger til Danmark. Infrarød scanning kan afsløre inflammationer, før de gør ondt eller skaber sygdom. Med IR-scanningen kan du få et sundhedstjek via den nyeste teknologi. Du kan læse mere om den nye teknologi i Danmark på www.irscanning.dk.

 

Hvad er en biopat og naturopath ibm?

En biopat og naturopath ibm* er en komplementær behandler og rådgiver, som i samarbejde med klienten forsøger at danne sig et overblik over, hvilke belastende faktorer, der kan påvirke kroppens evne til at bevare eller opnå så god en sundhedstilstand som muligt. Det handler om at bringe kroppen i balance på så naturlig vis som muligt. Biopater og naturopather ibm arbejder med vitaminer, mineraler, urter, homøopati, ernæring og meget andet.

 

* ibm står for ’i biologisk medicin’ og er en beskytte titel. Besøg www.biologisk-medicin.dk for mere information om uddannelsen.

 

1
Skriv en offentlig kommentar...

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Nyeste Ældste Mest liked
Giv mig besked om:
Suzie Johansen

Stærkt Marianne. love Suzie