Skønhed kommer indefra !

Af Julie-Charlotte Plovst
Artiklen blev bragt i //mig// en del af magasinet sund-forskning – februar 2015
Opskriften på en sund og smuk hud er, at du:
  • Drikker rigeligt med vand
  • Spiser sundt
  • Renser og fugter huden
  • Plejer den indefra
Kliniske forsøg med kvindelige forsøgspersoner viste, at Aloe Vera som kosttilskud mindsker rynker og gør huden mere elastisk efter tre måneders indtagelse. Studiet viser en signifikant reducering i både antallet af rynker og en forøget hudelasticitet i ældet hud, da Aloe Vera øger produktionen af kollagen. Derudover vurderes det, at Aloe Vera kan modvirke og reparere ældning af huden, som skyldes solens stråler (cutaneous photoaging).
Så plej din hud indefra ved at drikke 30 – 45 ml Aloe Vera om dagen eller tag en kapsel to til tre gange dagligt. Sørg for
at vælge et Aloe Vera produkt som Avivirs for at sikre et højt indhold af Aloe Vera.
Urtestudie på astmatisk bronkitis
63 patienter deltog i et studie omhandlende urtebehandling for asmatisk bronkitis. Den ene gruppe fik en kombination af Boswellia serrata, Curcuma longa (gurkemeje) og Glycyrrhiza glabra (lakridsrod), mens den anden modtog placebo. Igennem de fire uger, som studiet varede, så man en signifikant forbedring af lungefunktion og på de parametre i blodprøver, der indikerer, at der er mindre inflammation til stede. Søg råd og vejledning, og tag artiklen i sund-forskning på side 20 med til din behandler, som supplement til den lægelige behandling.
I Pukkas optimerede kosttilskudsserie med højere intensitet og lavere dagsdosis finder du produktet ”Active”, som er
en kombination af gurkemeje og boswellia. Perfekt til inflammationer og kroniske problemer i luftveje, tarme eller led.
(Kilde: The Canadian Society of Clinical Chemists. Published by Elsevier Inc.)
Læs artiklen om Boswellia i sund-forskning på side 20 og læs mere om forskningen på www.sund-forskning.dk.
INCI = International Nomenclature of Cosmetic Ingredients
INCI-listen er den indholdsdeklaration, som du finder bag på kosmetiske produkter, og som fortæller, hvilke ingredienser, der er i et givent produkt. Producenten skal ifølge lovgivningen skrive ingrediensens latinske navn eller INCI-navn.
Hello mr. INCI
Hvorfor er det, at der er faresymboler på æteriske olier? Det skyldes, at æteriske olier og duftolier rent  lovgivningsmæssigt er klassificeret som kemikalier, hvis det bliver markedsført til kosmetisk eller aromaterapeutisk brug. Så bliv ikke skræmt helt væk, men brug æteriske olier med forsigtighed, ikke ufortyndet på huden, og sørg for at de æteriske olier er af god kvalitet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x