Virca 1 og 2

hud1

 

Virca 1 og Virca 2 natursalve – mod hudproblemer

 

Virca natursalve er et naturligt alternativ, der sikrer en hurtigere og behageligere opheling af de irriterende årstids- og stressbetingede hudproblemer som foreksempel herpes sår. Da præparaterne anvendes på læber og omkring næseregionen er Virca både velduftende og velsmagende på en naturlig og diskret måde.

Virca natursalve består af en ”2 komponent teori”. I praksis betyder det to produkter med hver deres specielle virkning.

 

Virca 2 natursalve kan løse vinterens små hudproblemer ved f.eks næse og mund. Anvendes når irritationen er i udbrud. Giver en hurtig og smukkere opheling af huden. Anvendes mindst 5 gange dagligt, så længe der er behov.

 

Virca 1 natursalve anvendes som en daglig forebyggende behandling af de traditionelt udsatte steder. Indeholder naturligt solfilter med faktor 8. Holder huden sund, så nye udbrud hæmmes. Produktet anvendes som vedligeholdende behandling, efter at man i en periode har anvendt Virca 2.

 

Virca 1 og 2 natursalve er skabt af rene ekstrakter fra lægeurter, og er derfor på samme tid meget effektiv mod hudproblemerne og mild mod huden.

 

Hvis du vil høre mere om produkterne kan du henvende dig til Pharma Scandia på telefon 35438585

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x