Antioxidanter hjælper mænd til at blive far

far

 

Jorden er gødet for antioxidant-produktet B-Daddy. En undersøgelse af barnløse par foretaget af the Cochrane Library netop har vist, at de mænd der tog et tilskud af antioxidanter, øgede deres chancer for at blive far fra 3,1 til 11,8 for hvert hundrede par.

Undersøgelsen gennemgik 34 mindre studier af i alt 2.876 par som var i fertilitetsbehandling. Flertallet af mænd i undersøgelsen havde dårlig sædkvalitet, dvs. et lavt antal sædceller med nedsat bevægelighed. Da forskerne kiggede nærmere på mændenes forbrug af forskellige antioxidanter, viste det sig, at sammenlignet med en kontrolgruppe blev kvinderne oftere gravide, hvis deres partner havde taget antioxidanter.

 

B-Daddy
Undersøgelsen var ikke designet til at vise, om nogle antioxidanter i denne henseende er bedre end andre, hvilket ellers ville være interessant, men det ved vi heldigvis noget om i forvejen, og denne viden er netop grundlaget for antioxidant-kapslen B-Daddy, som består af antioxidanterne selen og Q10.

Undersøgelsen er heller ikke enestående i den forstand, at tidligere undersøgelser ikke har kunnet vise noget tilsvarende, men hver ny positiv undersøgelse vil hjælpe til at få udbredt budskabet, at der findes let tilgængelig og bivirkningsfri hjælp til mændene i form af antioxidanter.

 

Reference
The Cochrane Library 18. januar 2011

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *