Om os

 

Hvem er vi?

SUND-FORSKNING er et af Danmarks største websites indenfor sundhed, hvor vi elsker at skrive om alle de emner, som ikke har det alt for let i den øvrige presse. Vi graver et spadestik dybere, og formidler viden om vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer, homøopati og alt det andet, der har med sundhed at gøre. Vi elsker at finde de bedste eksperter lige fra de moderne kogekoner udi kålens kunst til dem, der gerne vil gøre en forskel og lære os andre om hjernens finurligheder, eller hvordan lille Fido bevarer et langt sundt liv.

Med andre ord er vi lidt over det hele, som man nu er nødt til at være, når kroppen har 12 organsystemer, der sagtens kan beskrives hver for sig, men det giver så meget mere mening, hvis nogen binder sløjfer mellem dem. Altså ikke sådan bogstaveligt talt.

Vi elsker at bygge broer mellem det såkaldte etablerede sundhedssystem og den mere komplementære virkelighed. Naturens skatkammer bugner af muligheder men ikke uden de rette diagnoser. Dem tager lægerne sig af, vi vil bare gerne have lov til at beskrive den støtteterapi, der som regel kan give mening på vejen fra syg til sund, eller i det mindste på vejen mod lindring af diverse skavanker.

”Vi” er en hel flok entusiaster, der gerne vil gøre svær forskning let tilgængelig, men også anerkender, at der er masser af viden, man får gennem erfaringer og vel at mærke en viden, der ikke altid passer ind i en videnskabelig protokol.

Og hvis du ellers vil vide, hvem vi er, så gå på forsiden og Spørg Eksperterne, eller skriv til os på redaktionen, hvor du finder redaktør Marianne Palm. Hun samler alle trådene, sveder hver gang der er deadline for det trykte magasin, men elsker i øvrigt at være sammen med læserne på messer, på mails og på vores facebook sund-forskning.dk.

Inden du går i gang med at bruge af de mange tips & tricks, skal du huske at tage det fulde ansvar for dit helbred. Og det indebærer en tur til lægen, hvis du er syg eller er i tvivl om, hvad du fejler. Med andre ord kan siderne ikke anvendes til selvbehandling, kun som en støtte til at blive klogere på krop, sind og ånd.

Velkommen til et univers af lettilgængelig forskning, brobygning og masser af erfaringer.

Marianne Palm

 

 

 

 

 

 

 

Om os

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
tove lauridsen
9 måneder siden

Hej Sund-Forskning. Jeg har en artikel, som jeg gerne vil sende til jer. Hvilken mailadresse skal jeg sende den til?
mvh
Tove Lauridsen

eva
29 dage siden

Jeg har købt Tomentosar cat’s claw grundet utæt tarm men læser nu på jeres hjemmeside flg:

Jeg har bryst implantater. Hvordan kan det være man ikke må det. ?

MVH
Eva
Kontraindikationer
Patienter med TRANSPLANTATIONER BØR IKKE TAGE UNA DE GATO. Bør ikke anvendes under graviditet.
 
Bivirkninger
Una de Gato kan forårsage diarré.
 
Toksicitet 
Una de Gato har tilsyneladende ingen giftvirkninger ved normal dosering. Udskillelse af affaldstoffer fra mavetarmkanalen kan forårsage stærke symptomer, bl.a. dysenteri.(9)

Karin Johannesen
24 dage siden

Hej til jer alle

Jeg kunne godt tænke mig at vide tre om kolloidt sølv til menneskebrug .)

Annalise Messerschmidt
20 dage siden

I jeres okt./nov. magasin er der en artikel om naturlige godbidder mv. til hunde. Tak for den. Min dejlige dalmatiner har nemlig allergi, og hendes mad bliver ændret til BARF + frugt og grønt.
Jeg har tidligere læst, at broccoli ikke er godt for hunde pga. indholdet af isothiocyanat, men i artiklen nævnes som tålelig. Jeg har dog også læst, at kogt broccoli er ufarlig.
Hvad er rigtigt?

Kurt Pedersen
18 dage siden

Hej vil gerne vide om engysto hat påvirkning på ind tagelse af penicillin
Jeg har enkraftig halsbetændelse og får pencilllin og kan jeg tage engystol samtidig
Mvh
Kurt Pedersen
Ålsgårde. Tlf 27723399
Mail toften26@gmail.com

Elin Egholm Lyngsø
12 dage siden

Har med interesse nu læst sidste nummer af Sund Forskning og bl. A artiklen om Keen Mind mod hukommelsesbesvær mm. Hvor meget erfaring er der i forhold til om det er tilskud, som man helst skal indtage resten af sine dage eller??? – finder det ikke stående i artiklen.
Kh Elin Lyngsø

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x