Nervotib til nervøse tilstande og tankemylder

Nervotib og søvn

 

Det er vist blevet en fast følgesvend for de fleste i Dagens Danmark. Tankemylder, tanker der overvælder, en hjerne, der ikke vil falde til ro. Måske er det kun engang i mellem, måske er det hver dag året rundt, og uanset om du har både tænkt og filosoferet over årsagerne, har der ligesom ikke været nogen muligheder for at slippe for tanker, der hvirvler rundt, og ikke lader dig falde til ro.

Af Marianne Palm

Det er ikke en ny og ukendt tilstand, den er faktisk tudsegammel, lige så gammel som menneskeheden, og derfor er opskriften bag Nervotib da også fra de tibetanske munke, som i hundredvis af år har villet hjælpe deres medmennesker med et mere åndrigt liv frem for et liv, hvor man om man så må sige er faret vild i egne hjernefiler.


Det nye består i, at alt for mange mennesker, børn, unge og voksne lider under tilstanden

Nervotib er værd at prøve, du kan have dem med i tasken, du kan tage dem en halv time før sengetid, du kan også have en kapsel liggende, hvis du vågner om natten og ikke kan slippe forbi dæmonerne. Og dæmoner og tankemylder har ikke med manglende intelligens at gøre, også H.C. Andersen forsøgte at skrive sig ud af de små væsner, der for alt i verden gerne ville overtage hans sind.

Vil du sove godt og med ren samvittighed

Det er så meget nemmere at sove i en seng fyldt med miljøbevidste stoffer, hvor bambus er et særligt godt bekendtskab. Ud over at bambusproduktionen ikke kun er CO2-neutral men også bidrager positivt til verdens klimaforandringer, sover man meget bedre med ren samvittighed i et lækkert sengemiljø. Kombinerer du med en søvnmaske og nogle gode søvnrutiner, er der en meget større mulighed for ikke længere at være blandt mere end en million danskere, der har problemer med søvnkvaliteten.

Det har to iværksættere opdaget, tag derfor godt imod deres bambusdyner, deres sengelinned, søvnmasker og alle de andre produkter, der kan gøre en forskel for din søvn. Claus, som er ingeniør af uddannelse, har i øvrigt løst et af nutidens store irritationsmomenter, når hjørner på sengetøj og dyne gennem natten vælger hinanden fra.

Slut med urolig søvn, fordi du ikke kan få det hele til at hænge sammen.

Mød Cille og Claus på www.sueno.dk.