Smertelindring til din hund

 

 

Min hund har fire poter og derfor også mange flere knæled at få ondt i.

Til gengæld er de til forskel fra mennesker blevet i den fra naturens side opfundne kropsholdning med fire ben plantet på gulvtæppet og forhåbentlig ude og snuse til den friske natur, så leddene bliver rørt flere gange dagligt. Og fire ben at have ondt i er sådan set 100 pct. flere end os andre.

 

 

Af Marianne Palm, hundeelsker
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – december 2019/januar 2020

 

Hunde har næppe de samme holdningsproblemer som tobenede mennesker, der ikke længere går som aber. Men hunde kan stadig få smerter i nakke, rygsøjle og hofter. Og fire ben, der gør ondt, er sådan set 100 pct. flere end os andre.

Så Hippie, Pukka og Tapas eller Pippi, Piloni eller Putte kan sagtens få glæde af ”Better joints” til at vedligeholde de trætte led.

En blanding af omega-3-fedtsyrer og ekstrakt fra det lille Boswelllia-træ kan måske gøre en forskel. Doseringen er selvfølgelig afhængig af, om det er lille Hippie på fem kilo eller store Piloni på 45. Men kapslerne er lette at give i foderet eller som en godbid.

 


Forsøg på mennesker

Både fiskeolie med sit høje indhold af omega-3-fedtsyrer og harpiksen fra det lille træ er kendte for at have en særlig inflammationshæmmende virkning på muskler og led. Der er lavet mange kliniske forsøg på mennesker, og da vores vævsopbygninger er meget identiske, vil de plager, vi kan blive udsat for, sagtens være de samme. Du skal selvfølgelig tjekke med dyrlægen, hvis du er i tvivl om, hvad din hund fejler.

Ønsker du informationer om produktet og hvor du kan købe det, ring på tlf.: 5854 4161

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *