Energi på stuegulvet med Bettinna Delfs
March 29, 2012

Pilates

 

Mit bedste bud er optimal sundhed. Man skal huske selv at tage iltmasken på først, ellers kan man ikke være noget for andre. Jeg får en god selvfølelse og masser af overskud, når jeg trods super travlhed med ti opgaver på skrivebordet alligevel beslutter mig for at tage en times yoga eller en gåtur. Det giver et boost til mit selvværd og til min energi.

 

Mit råd til dig! 

Find tid til egentid! Hvor mange timer på en uge vil du bruge på egentid? Timerne kan du så fordele ud over ugens dage, så det passer ind i dit liv. Og sæt ikke kun tiden ind i kalenderen, vælg, at du også får det gjort! 

Der er masser af muligheder, prøv fx: Body Breezer, en til to gange 10 minutter om dagen. De giver masser af energi, styrker immunforsvar og virker meget slankende. Øvelserne er nemme at gå til. De kan downloades på www.livingacademy.com, under “Træning” eller du kan købe dvd´en “Det Rene Liv” på samme side. 

En frisk gåtur på en halv time gør underværker, både fysisk og psykisk, du får masser af ilt, bliver frisk – og så er det meditativt bare at gå. Læg det gerne ind som en naturlig måde at transportere dig på i hverdagen. 

Drik ca. 5 % vand af din kropsvægt i liter, dog max 2-3 liter. Mangler du bare 4 % vand, er dit energiniveau nedsat med 20 %.

Gå helst i seng inden kl. 22. Det er mellem kl. 22 og 02, du regenererer bedst. Hormonet melatonin  og væksthormonerne ligger højst i blodet i disse timer, så du tanker op med et meget højt “oktan”. Sov gerne med åbne vinduer, så du får masser af ilt i løbet af natten. Og morgenstund har guld i mund…gøremål kan lige så godt udføres om morgenen. Med disse fire tiltag kan du ikke undgå at booste både energi og humør. Held og lykke og masser af sundhed til dig. 

Bettinna Delfs

Pilatesinstruktør, afspændingspædagog og smerteterapeut 

Skriv til bettinna.delfs@sund-forskning.dk 

 

Fakta

En dejlig livsbekræftende uddannelse. 

Bliv Body Balance® Pilates instruktør på 1 år. Den eneste Pilates uddannelse i Danmark, som er holistisk orinteret. Træningssystemet Body Balance® Pilates har mange elementer fra Pilates, som Bettinna Laxholm Delfs i 1982 tog med hjem fra sit studieophold i USA. Grundstammen er en funktionel holdning og bevægelse i balance. For at opnå det, arbejdes der både med styrke, smidighed, energi, kost og følelsernes betydning for en krop i balance. Det gør uddannelsen meget helhedsorienteret og bred. Personligt vil du blive motiveret til at leve sundere og til at blive mere bevidst om dine tanker. Læs mere på www.livingacademy.com

Links

http://www.livingacademy.com/

Skriv en offentlig kommentar...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Giv mig besked om: