Immunforsvarets nye ABC
May 10, 2012

Immunforsvarets nye ABC-1 copy

 

Ny bog af naturopath/biopat og freelance journalist Pernille Lunds med en undertitel ”bekæmp infektioner, allergier og inflammationer”.

Emnet er særdeles aktuelt. Vi konfronteres med nye farlige bakterier, der er multiresistente over for antibiotika. Forskere frygter, at vi en dag står magtesløse over for nye verdensomspændende epidemier.

Når Pernille Lunds nye bog om immunforsvaret i den grad er ventet, skyldes det, at netop immunforsvaret hos mange er udsat for et voldsomt og stigende pres, som kan skyldes mange omstændigheder:

… produktionsforholdene i moderne landbrug og fødevareindustri, at erhvervslivet har eksperimenteret med vores liv: hvor meget kemi vi kan tåle, steriliseringen af vores hverdagsliv, sundhedssektorens store forbrug af antibiotika etc. etc.

Bogen giver god besked om blandt andet: immunforsvarets opbygning, bakterier, virus og svampe, psykens indflydelse, stress og hvordan vi hæver stresstærsklen, sund kost, vitaminer, mineraler, urter, homøopatiske produkter og kroppens mikroflora.

Bogen er inddelt i en blå, en rød og en grøn del: om immunforsvaret, om sundhed og kostterapi og om forskellige terapier eller praksisser. Endelig rummer bogen en opsummering og et forslag til, hvad et lille husapotek bør rumme.

 

 

 

Fakta

Pernille Lund giver hver uge gode sundheds- og kostråd i Hendes Verden.

Immunforsvarets nye ABC

Bekæmp infektioner, allergier og inflammationer

192 sider, rigt illustreret med fotos, figurer, tabeller o.l.

kr. 249,- (vejl.) udkommer d. 31. Marts

 

Skriv en offentlig kommentar...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Giv mig besked om: