Immunforsvarets nye ABC

Immunforsvarets nye ABC-1 copy

 

Ny bog af naturopath/biopat og freelance journalist Pernille Lunds med en undertitel ”bekæmp infektioner, allergier og inflammationer”.

Emnet er særdeles aktuelt. Vi konfronteres med nye farlige bakterier, der er multiresistente over for antibiotika. Forskere frygter, at vi en dag står magtesløse over for nye verdensomspændende epidemier.

Når Pernille Lunds nye bog om immunforsvaret i den grad er ventet, skyldes det, at netop immunforsvaret hos mange er udsat for et voldsomt og stigende pres, som kan skyldes mange omstændigheder:

… produktionsforholdene i moderne landbrug og fødevareindustri, at erhvervslivet har eksperimenteret med vores liv: hvor meget kemi vi kan tåle, steriliseringen af vores hverdagsliv, sundhedssektorens store forbrug af antibiotika etc. etc.

Bogen giver god besked om blandt andet: immunforsvarets opbygning, bakterier, virus og svampe, psykens indflydelse, stress og hvordan vi hæver stresstærsklen, sund kost, vitaminer, mineraler, urter, homøopatiske produkter og kroppens mikroflora.

Bogen er inddelt i en blå, en rød og en grøn del: om immunforsvaret, om sundhed og kostterapi og om forskellige terapier eller praksisser. Endelig rummer bogen en opsummering og et forslag til, hvad et lille husapotek bør rumme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *