Kun det allerbedste til dit barn

Kun det bedste til dit barn 1

Nb! Eye Q har ændret navn til Equazen

Af Marianne Palm

Jeg har skrevet flere bøger om behandling af børn. Bøger, som er blevet til efter 25 års erfaringer med behandling af børn.  Mange hundrede børn er det blevet til i min klinik, men også mange børn, som jeg faktisk aldrig har set, for det har jeg haft for travlt til. Men gennem mails, telefonopkald – og ikke mindst via mit arbejde som skribent i bl.a. Alt for Damerne og SØNDAG, har jeg modtaget hundredvis af breve fra glade forældre, som kunne fortælle, at mine gode råd har båret frugt. Et af mine helt tilbagevendende råd til børn er eye q.

Det bugner af forskning, og eye q er en af de mest testede fiskeolier nogensinde, hvor studierne er offentliggjort i anerkendte tidsskrifter. Studier, som er skabt på tværs af en hel stribe problemstillinger, som desværre er helt almindelige for børn af i dag:

  • Indlæringsproblemer
  • Koncentrationsforstyrrelser
  • Aggressioner
  • Hyperaktivitet DAMP og ADHD

Det er helt og aldeles bemærkelsesværdigt at se, hvordan børn, som man tidligere kaldte uartige, hyperaktive, umulige, uden for pædagogisk rækkevidde eller ”bare har svært ved at lære matematik”, blive til artige, rolige, dejlige, velfungerende børn – blot på grund af de rette fedtsyrer til hjernen. Det bemærkelsesværdige er også, at det er en forholdsmæssig enkel formular, som har hjulpet børnene: Nogle fedtsyrer, som hjernen er opbygget af, og nogle fedtsyrer, som får informationerne bragt rundt. Så enkelt er det, og alligevel er der stadig så meget forskning, der mangler.

Derfor holder jeg nøje øje med eye q og folkene bag produktet. For de er helt tæt på gåden: Hvordan virker vores hjerne egentlig, hvad har den brug for af næringsstoffer, og hvordan får vi overhovedet de vitale bestanddele bragt gennem de snævre passager, hjernen af gode grunde har lavet, så den ikke tillader alverdens giftstoffer at trænge ind? Eye Q folket har formået at skabe et helt enkelt produkt med en fantastisk virkning. Al min respekt, al min hyldest til det mest fornemme, vi kan ønske os: en nutid og en fremtid med endnu bedre fungerende børn.

Det er tilsyneladende sammensætningen af de forskellige essentielle fedtsyrer, der gør en forskel. Selvom der er mest af Omega-3 fedtsyren, DHA, i hjernen, ser det ud til, at det er omega-3 fedtsyren, EPA, som har størst betydning for hjernens funktion. Det kaldes blandt forskere hjernens fedtsyreparadoks. Eye q olien er fremstillet af sardiner og ansjoser og har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA, hvilket har betydning for optimal overførsel af impulser mellem nervecellerne. DHA fungerer først og fremmest som byggesten i nervecellerne og reparerer konstant nervecellerne livet igennem ved at bygge dem op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *