Positiv adfærd med fedtsyrer

Positiv adfærd_0

Nb.: Eye-q har ændret produktnavn til Equazen

Eaton Hall skolen i Norwich er Norfolk amts specialskole for drenge med alvorlige problemer af adfærdsmæssig, social og følelsesmæssig karakter.

Alle eleverne har brug for specialhjælp og har alle fået forskellige diagnoser som forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet (ADHD), autisme, ordblindhed, Aspergers syndrom og autisme spektrum forstyrrelser (PDD).

Gennem seks måneder fik 28 elever på mellem 10 og 16 år eye-q samtidig med, at de fik en sund og afbalanceret kost.

Personalet kunne fortælle, at der i det samlede antal episoder (negativ adfærd og ikke-fysisk adfærd) var et fald på 49 % i forhold til det foregående halve år, og en reduktion på 68 % af de fysiske episoder.

Valerie Moore, skoleinspektør fra Eaton Hall skolen fortæller: “Forsøget var virkelig værdifuldt. Det havde en positiv effekt på flere af børnene. Selv hvis det kun havde hjulpet ét barn, havde det haft betydning. Inden for den brede og varierede behandlingsform, som Eaton Hall anvender for at styrke børnenes adfærd, er dette en anden slags strategi, som er værd at udforske“.

Forsøget blev lavet på eye-q fra Novasel.
Nye studier viser, at de rette fedtsyrer er nødvendige for en god indlæring. Det har naturopatherne landet over vidst i flere år, og de kan melde om stor succes med at kombinere en god ufanatisk kostomlægning med eye-q fra Novasel.

– Forældrene til urolige børn, børn som har svært ved at koncentrere sig eller som let bliver aggressive eller kede af det, har generelt fået en meget lettere hverdag.

Vi fjerner slik og det meste sukker, erstatter det med popcorn og is, lavet af frugter, vi fortæller, om hvorfor de mange små måltider er vigtige, og samarbejder gerne med andre terapeuter, som har specialiseret sig i at fjerne de blokeringer, som både kan skabe dårlige forudsætninger for indlæring, og følelsesmæssig mistrivsel, fortæller Caroline Fiebæk, tidl. formand for Naturopathforeningen og sundforsknings ernæringsekspert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *