Ren økologi til øjne og læber

Skærmbillede 2014-11-13 kl. 11.55.46

 

Af Linisha Palm.
Artiklen er bragt i magasinet sund-forskning.dk – sensommer 2012


Fugt er alfa og omega for huden

-og med daglig pleje bliver den både glattere, sundere og mere elastisk. Tag fx Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein, der nærmest pumper huden fuld af fugt. Den er fyldt med alskens godt for huden: A, D, B1, B2, B3 vitamin, soja- og hvedekimsekstrakt, figenkaktus, der holder på fugten og lægger en beskyttende film, både på og i huden og silkeprotein, der går i dybden, den, hvor melaninproduktionen styrkes og bygger blokke af protein.

Indeholder også stoffer, som øger hudens elasticitet. Den fløjsbløde ansigtscreme absorberes hurtigt og arbejder også indefra med at regenerere cellerne. Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein er også perfekt som natcreme.

Men glem ikke øjen- og læbeomgivelserne. Den fine tynde hud har brug for en mild fugtende pleje, som fx Caviar Eye Gel Flash Serum, som også virker opstrammende og på 10 minutter mindsker poser og linjer omkring øjne og læber. Brug den også på hals og décolleté. Den er fremstillet på basis af caviar, som har et meget højt indhold af vitamin A, D, B1, B2, B6 samt DNA og aktive plantestoffer som fx fennikel, humle, kamille, citronmelisse, mistelten, røllike, agerpaderokke, sojakim, radise.

Brug den gerne om natten og flere gange om dagen. Begge produkter fra Naturfarm. www.redgel.dk

 

En ny fugtgiver – færre rynker dag og nat 

Aloe Vera Group, som i forvejen er kendt for deres økologiske aloe vera produkter i særlig høj kvalitet, lancerer nu en dag-og natcreme, der bevarer og styrker fugtbalancen i huden.

Cremens indhold af den velkendte Aloe Vera gennemfugter og stimulerer hudens cellefornyelse, mens glucuronsyre sørger for binde fugt i det nederste lag af overhuden, som gør cremen særlig velegnet til at skabe naturlig fylde, så rynker og linjer mindskes. For det er netop hudens evne til at binde fugt, som er afgørende for, at fine linjer og rynker mindskes. Sammensætningen skaber desuden en hud med et sundt naturligt forsvar mod udefrakommende forurening og en barriere, så risikoen for infektion i huden mindskes.

Dagcremen er velegnet under enhver make-up, og natcremen kan, som navnet antyder, pleje din hud i løbet af natten, hvor også halsområdet kan blive forfrisket og få et naturligt løft. Læs mere på http://www.avivir.dkeller ring på 39 69 08 14.

2 thoughts on “Ren økologi til øjne og læber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *