Grønne alger mod tømmermænd

tømmermænd1

 

Et godt råd før julefrokosten! Skønne fridage med familie og venner, lange gåture i sneen, masser af god mad, vin, øl og snaps. De fleste danskere har det med julen, som med påsken: Der skal ikke mangle noget! Og når nu man har fri i adskillige dage, er der heller ikke nogen grund til ikke at nyde livets og bordets glæder, sammen med dem man holder af. Men Julen er som bekendt også tømmermændenes højtid! Julefrokoster og middage har det med at blive både lange og våde. For mange er den næste dag knap så festlig.

Mange husråd har været prøvet for at forebygge de nok så berømte pinsler. Spis masser af brød, drik vand til, tag et par albyler før du går i seng m.m. Her er et godt råd med noget mere substans i: Naturproduktet Chlorella – Den Grønne Perle. Dette specielle naturprodukt er normalt forbeholdt mennesker med gigt eller fordøjelsesproblemer, men ved mange veldokumenterede forsøg, har det vist sig, at den grønne algetablet har særdeles gavnlig virkning mod tømmermænd.

Chlorella er fremstillet af en vitamin, mineral og proteinholdig grønalge, der har en evne til at binde giftstofferne i fordøjelsessystemet, så de ikke bliver optaget i kroppen. Tager man således 10-10 Chlorella-tabletter før det store julegilde, skulle der være en pæn chance for, at man slipper for de triste jule-tømmermænd. At man samtidig får et koncentreret vitamin- og mineral tilskud er jo kun en ekstra fjer i hatten. Chlorella – Den grønne Perle fås på apoteket, hos Matas og i helsekostforretningerne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *