Influenza epidemi

Influenza Epidemi

 

Kan du gøre noget alternativt?
Jeg har fået spørgsmålet i flere måneder, og har ikke villet svare…. For jeg mener stadig, at det bare er en influenza, og at det er panik, som bliver spredt af medierne, som er helt uhørt. Så derfor er mit program mod denne influenza ikke anderledes end ved andre influenzaer, om end jeg selvfølgelig har brugt tid på at finde de produkter, hvor der rent faktisk er noget forskning på denne såkaldte svineinfluenza.

Forskningen er fra USA og England, og er hovedsageligt laboratorieforsøg, da man selvsagt ikke har haft mulighed for at lave afprøvninger på en større gruppe mennesker. Men alle produkter er klinisk afprøvet på de mange andre influenzatyper, som vi har set gennem årerne. Og da svineinfluenza ikke adskiller sig fra andre virus infektioner, er sandsynligheden for, at man kan overføre laboratorieforsøgene til levende væsner meget sandsynlig. Fordelen ved at styrke immunsystemet med de naturlige midler er i øvrigt, at du måske kan undgå de betændelser/infektioner, som følger i kølvandet af en virus, fx bihulebetændelse. Produkterne kan alle tages samtidig og er her opført i alfabetisk rækkefølge: Alle doseringer er voksen doseringer. Børn fra 12 år og opefter kan følge voksendosering. Børn 3-12 år – halv dosis. Børn under tre år – hjælp fra naturopater/biopater er påkrævet.

Jeg tager derfor selv hver dag

 

Avivir Drikke Aloe Vera fra Aloe Vera Group, er af den koreanske regering erklæret som et vigtig middel mod svineinfluenza.

C-vitamin, mærke underordnet, dog kan du vælge syre neutrale, hvis du i forvejen har problemer med mavesyre og/eller diarre – spis gerne flere gram daglig fx fem gram, C-vitamin kan hindre virus i at sprede sig.

Coldizin (Medica Nord), sut tabletterne og du skaber et værn mod diverse bakterier og vira allerede i svælget. Tabletter og teer fås også til børn (er udgået af handlen).

Echinaforce spray, som du bruger mange gange om dagen, specielt lige nu, og især, hvis du bevæger dig rundt blandt andre, hvor sandsynligheden for smitte er større. Her i Danmark fra Bioforce.

Echinaforce, som her i Danmark sælges af Bioforce, 50 dråber to gange daglig som forebyggende- tag 50 dråber flere gange dagligt i lidt vand, hvis du mærker symptomer.

Engystol fra Biovita homøopatisk middel mod influenza er også værd at bruge.

Garcin kapsler fra Anjo– spis op til 12 kapsler daglig, hvis der er udbrud, ellers fire kapsler daglig i disse dage. Normal forebyggende dosering er to stk.

Garcin spray – brug den flittigt, som et naturligt stop for bakterier og virus i svælget.

Immunoforte, (Medica Nord)– tag to kapsler om dagen forebyggende, og du kan gå helt op på seks kapsler morgen og aften ved det første tegn på influenza.

Zink, 45 mcg om dagen, hvis du ikke i forvejen får det via en god vitamin-mineral tablet. Sørg for varmt tøj og undgå pludselig afkøling. Vask hænder endnu hyppigere end ellers. Brug altid TTO sæbefri vask fra Novasel, som desinficerer. Kender du til andre produkter med forskning på influenza, så send dem gerne til mig på marianne.palm@sund-forskning.dk  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen, så skal jeg gerne udsende det som supplement.

 

5 thoughts on “Influenza epidemi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *