Infrarød Screening med Total Vision® anatomi software

Skærmbillede 2013-04-30 kl. 9.59.38 AM

 

Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health Systems er førende inden for infrarød screening og det eneste firma, der kan tilbyde infrarødt udstyr af høj kvalitet og med god service. Tilgængeligheden af infrarød screening er en vigtig nødvendighed i dag.

Vi tilbyder en unik kombination af det rigtige kamera og anatomi software, der er udviklet specielt til medicinske formål.

 

Eksempel på anvendelse:

Infrarød screening kan forebygge potentielle sygdomme i bl.a. muskler, led og organer. Softwaren er udviklet til forskellige anvendelsesområder. Dette gør det altså muligt at bruge softwaren til forebyggelse af forskellige lidelser. En anden vigtig funktion ved infrarød screening er, at man kan arbejde forebyggende med kameraerne med de ekstremt høje opløsninger. Den høje opløsning er sammen med anatomi softwaren for læger, radiologer og behandlere et vigtigt redskab.

Når du har besluttet dig for at købe produktet, kan du få vejledning, hvor du lærer at betjene udstyret og fortolke de skarpe billeder korrekt. Derudover er du altså, når du begynder at arbejde med systemet, sikret ekspertstøtte og vejledning.

 

Du kan læse brochuren lige her.

 

3 thoughts on “Infrarød Screening med Total Vision® anatomi software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *