Skøn i kulden

vinter1

 

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// i december 2015.

Af Ansofi Amalieh Larsen

 

Blue Berry/luteinprodukt fra New Nordic
Til dine øjne − forsøg med lutein hos kinesiske langturschauffører
Kan et dagligt tilskud på 20 mg lutein gøre en forskel og forbedre synsevnen? Det spurgte en række forskere i Shanghai sig selv om. Utallige studier har allerede vist, at lutein virker positivt på synet, men for to år siden testede man kinesiske langturschauffører, hvor især nattesynet var afgørende for sikkerheden. Og selvom man ikke kører lastbil 10 timer hver dag, kan resultatet være interessant for dem, der har nedsat syn. I et helt år gav man 120 personer med normalt syn placebo eller 20 mg lutein. 99 gennemførte forsøget. Forskerne målte forsøgspersonernes synsstyrke, koncentrationer af lutein i øjet samt tætheden i makula pigment.

 

Hair Volume New Nordic
Smukt hår gror indefra
Hair Volume er en tablet af æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Desuden bidrager indholdet af biotin og zink til den normale hårvækst og til hud og negles styrke. Kobber bidrager til hårsækkens produktion af pigment, der giver håret sin naturlige farve. Tabletterne er derfor et rigtig godt skønhedstilskud, der hjælper på de områder, som rigtig mange har udfordringer med.

 

Creme Xtreme fra Avivir
Ekstrem god hjælp til din hud
Når vi er pakket ind i tøj fra top til tå, noget mere tætsiddende end andet, får huden ikke altid lov til at ånde. Og i vindermånederne, hvor luftfugtigheden tilmed er tør som sand, kan det resultere i knastør hud og pletter, der bare ikke vil bløde op, uanset hvor mange gange du dagligt fedter dig ind. Creme Xtreme kommer dig her til undsætning, da den med sin ekstreme fedme formår at holde på fugten. Brug den morgen og aften eller så ofte, det er nødvendigt, og især på særligt udsatte steder. Hudens evne til at bevare fugt og hudens immunforsvar vil elske dig for det. 

 

NakedLips fra Kamilleshop (vegansk læbepomade)
Vejen til bløde læber
Bløde læber giver lange kys… og hvem vil ikke have det? Vinteren er hård ved den tynde hud, vi har på læberne, og det kan virke helt forstyrrende, hvis de er så ru, at man må fugte dem med mundvand i tide og utide. Det er bare ikke holdbart, og en læbepomade kan være en livredder på sådanne dage. De fine læbepomader fra NakedLips fås i syv forskellige friske smage/dufte og indeholder ingen parbener, paraffiner, lanolin, palmeolie eller sulfater. Så kan du igen smile uden ubehag og kysse med god samvittighed.

 

Badete fra Calena
Ren velvære i badet
Et velduftende karbad, måske lidt levende lys og så ovenikøbet efter en lang dag på arbejde, efterfulgt af en iskold tur hjem på cykel. Det lyder som det rene velvære? Og det er det også. Badeteen fra Calena lader dig fylde dit bad med plejende ingredienser for både din hud og dit sind til den fuldstændige afkobling. Badeurterne og arganolien klarer plejen helt af sig selv, og din hud forlanger ikke yderligere pleje den dag. Du kan også bruge bomuldsposen med badete i dit brusebad.

 

Stamcelleprodukt fra Green Door / Natur Farm
Smilelinjer… Nogle ville kalde det rynker
Måske bruger du allerede et ansigtsserum, måske ikke. Men lyder”12 år yngre hud på 56 dage” fristende? Det er, hvad virksomheden bag Fruit Stem Cell Serum lover dig, hvis du lader serummet blive en del af dine daglige plejerutiner. Frugtstamcellerne trænger dybt ned i huden, gør den fast og i stand til at udglatte alverdens dybe smilelinjer. Stamcellerne stimulerer hudens evne til at regenerere og fremskynde cellefornyelsen, hvorfor huden også bliver yngre at se på. Naturfarm benytter udelukkende ikke-genmodificerede stamceller, som kommer fra et bæredygtigt og økologisk materiale.

 

Silica fra Camette
Plej hud, negle og håret med silica
Tør hud, flossede negle og spaltede hårtotter? Så har du måske mangel på mineralet silicium, der er kendt for sin virkning på hår, hud og negle. Tag en kur over tre måneder, og hvis du er heldig, vil du allerede efter et par uger kunne se begyndelsen på et nyt liv til dine celler. Silicium skal i øvrigt også sørge for tætte og sunde slimhinder i luftveje, tarmsystem og fx i blære og underliv, så kuren kan meget vel virke overalt. I produktet Camettes Silica er mineralet skabt fra et ekstrakt af agerpadderok, og klogt nok er der tilsat ølgær, som også kan skabe en smukkere krop.

 

Shampoo med ananasenzymet Bromelin fra Juhldal
Ja, du vil gerne have ananas i håret
Hovedbundsproblemer får man hurtigt nok af, og det er ikke let at finde produkter, som er plejende og skånsomme på én og samme tid. Juhldal har med ananasenzymet Bromelin haft stor succes med at behandle hovedbundsproblemer som kløe, skæl, tørhed. Samtidig er shampooen healende og fugtgivende, så huden i hovedbunden ikke kun bliver renset, men også får den nødvendige pleje for at blive sund igen.

 

Anti-Age serie fra Anne Marie Börlind
Pleje, der gør huden blød og glat

Anne Marie Börlinds Anti-Age serie, LL regeneration, indeholder LL bio-complex, ekstrakter af salvie, kamille, hamamelis, echinacea, calendula, aloe vera, rosmarin, humle, agurk samt johannesurtolie, jojobaolie, sesamolie, vitamin C, vitamin E og rosenvand – selvfølgelig fra kontrollerede økologiske kilder. Hudplejeprodukterne i serien forbedrer hudens elasticitet og aktiverer hudens naturlige regenerering, som fører til en blødere, opstrammet hud, der sprudler af fugt og energi. Anbefales til personer over 30 år.

One thought on “Skøn i kulden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *