Stop tankemylderet og få styr på din eksamensangst

Deprimeret

 

Måske står du lige nu foran uger og måneder, der ender med en tur rundt om den grønne dug. Måske er du allerede nu fanget ind af uro, stress og usikkerhed: Hvordan skal det gå? Og hvordan kan jeg finde ro i mine hjernefiler til at klare opgaverne? Vi tager en tur til Tibet, til de gamle munke, krydret med indsigt fra Schweiz.

Af Marianne Palm

Har du tanker, der bare suser rundt dag og nat, som var du i et hamsterhjul, eller forsøger du at lave et væld af overspringshandlinger for ikke at mærke den bølgende uro i krop og sind, så mener tibetanerne, at det handler om at komme i balance med sin ”lung”. Det giver ro i sindet fremfor søvnløshed, humørsvingninger og modløshed. Måske har du egentlig ”bare” problemer med koncentrationsbesvær? Tibetanerne har sammensat 10 tibetanske urter, krydret med magnesium, og listen over symptomer, som måske vil mindskes eller helt forsvinde, er lang. Måske du mærker hjertebanken, har opkastningsfornemmelser, kommer til at hyperventilere eller har svært ved at regulere kropstemperaturen og både fryser og sveder på skift. Det kan jo være et reelt angstfænomen, du skal søge hjælp til, men mens du venter på en tid, kan du prøve med Padma NervoTib.

Også hjælp til fordøjelsen

Noget tyder på, at de 10 urter også kan støtte hele mavetarmkanalens nervesystem. Det kaldes det enteriske nervesystem og består af en hel stribe af virkningsmekanismer, skabt af nervetråde m.m., der beklæder mave, tarm, lever og galdeblære. En ubalance her kan skabe rigtig mange symptomer lokalt.

Dosering

Hvis du har behov for balance i dagtimerne: To kapsler tages før morgenmaden og en kapsel efter aftensmaden. Har du problemer om natten og vågner med ”hamsterhjul” og tankemylder, tag to kapsler en time før sengetid og evt. en efter morgenmaden.

Padma NervoTib skal ikke tages kontinuerligt, men anvendes, når behovet opstår. Fx i en periode med stress, ved eksamener, eller hvis der sker meget, som kræver, at man er i balance og har brug for mental ro.

Kapslerne indeholder ingen kunstige tilsætnings- eller farvestoffer og de er veganske samt laktose- og glutenfri.

Læs mere på www.medicwiotech.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *