Smoothies med ekstra næring

Smoothie3

 

I de glade 60’er var der hippier, og så var der alle de andre. I dag er der opstået en helt ny gruppe: Vi er blevet til flokken, der godt kan lide smoothies, fordi man får så grundlæggende meget næring ombord i bare et enkelt glas. Og alle os smoothieelskere vil så gerne have mange flere med på det, der for år siden nok var erklæret som en forbigående trend, men nu har vist sig at være en måde at få hurtig næring på, og som er kommet for at blive.

Af Marianne Palm

Hvorfor havde jeg i går ikke planlagt min tur i svømmehallen noget bedre? Da jeg efter et par timer var færdig med min svømme/sauna/løb-i-vand og alle mine maveøvelser, var jeg tæt på besvimelse, da jeg trådte ud af det på alle måder varme omklædningsrum. I den nye fine cafe i svømmehallens foyer måtte jeg – simpelthen – spise mig en pizzaslice – hvidt mel, smeltet ost, alt for meget salt og en tom fornemmelse, der bredte sig ud i kroppen, også selvom jeg umiddelbart fik lidt af mit blodsukker på plads.

Næste gang så husker jeg en vandflaske med stor åbning og gerne af metal. Hælder min smoothie i og drikker den med hjerte og hjerne og alle cellerne i hopla: For vi må og skal optimere vores måder at spise på – eller mangel på samme – hvis vi vil blive 107 år og klare det moderne livs udfordringer.

Find din egen yndlingssmag, og tilsæt en skefuld HEAL

En skefuld HEAL indeholder i tørret form frugt, grøntsager, bær, bælgfrugter, nødder og frø. Intet andet, ingen krummelurer i form af sukker, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Det er lige til at blande i din smoothie, og her er nogle forslag:

Den røde:

En kop frosne hindbær, 2 skefulde HEAL med mælk (eller kokosmælk), du kan også smide ½ banan i, hvis du kan lide det lidt sødere og mere cremet.

Den grønne:

Avokado, spinat, 2 skefulde HEAL og citron- eller appelsinjuice. Bruger du to skefulde af HEAL-pulveret, kan det bruges som måltidserstatning.

Den orange:

Citrusfrugter er også supervelsmagende i smoothies, skræl 3-4 appelsiner, og blend dem med en skefuld HEAL. Tilsæt evt. lidt mynte, som både smager godt og er et hit for din fordøjelse.

En smoothie er så meget bedre end en juice, fordi du får alle frugtens fibre med i glasset. Det går mindre ud over blodsukkeret, og kombinerer du med HEAL-pulver, får du endnu flere fibre, der holder dig stabil og energisk hele dagen.

HEAL er et holistisk optimeret måltid – økologisk og helt naturligt. Det indeholder alt, hvad du har brug for og meget mere. 34 forskellige grøntsager, frugter, frø, nødder, urter, krydderier og probiotika. Det er fuldstændig rent, 100 % økologisk lavet af de mest næringsrige superfoods, såsom gojibær, blåbær, broccoli, grønkål, havre, mandler, ris, kanel, hvidløg, hindbær, kokos, chiafrø, spinat, alger, olivenolie, probiotika, gurkemeje for at nævne nogle få. De specielt udvalgte plantebaserede ingredienser med en stor mangfoldighed er blevet tørret og lavet til et pulver, der udover at indeholde proteiner, fedtsyrer og den rette type kulhydrater også er inflammationshæmmende, virker som tarmvenlig mad og har masser af de så vigtige fibre.

Produktet HEAL er 100 pct. økologisk, plantebaseret, vegansk, gluten- og GMO-frit, laktosefrit og sojafrit, og hver ingrediens har gjort sig fortjent til at være inkluderet.

For at bestille HEAL eller for at lære mere om ingredienserne eller de sundhedsmæssige fordele, besøg venligst: www.Heal4Meal.com

One thought on “Smoothies med ekstra næring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *