Glem ikke hyggen!

 

 

Arbejde, træning, forældremøder og, og, og … STOP! Nu skal du læne dig tilbage med en varm kop te. At teen samtidig giver dig et godt forsvar med hyldebær og rød solhat, er jo bare endnu hyggeligere.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2018

 

 

Jubii – en kur, som er hyggelig og ikke dikterer restriktioner, men faktisk inkluderer sofatid med en lækker kop te. Teen indeholder skønne ingredienser, som du kan lære mere om her.

 

Hygg(ld)ebærret

Hyldebær kan balancere og stabilisere dit immunsystem. Eventuelle infektioner bliver hæmmet, samtidig med at et forhøjet immunrespons bliver dæmpet, så de influenzalignende symptomer mildnes. Forskerne har dog for længst påvist, at hyldebær indeholder store mængder sortlilla flavonoider, som virker antiinflammatorisk. Faktisk er flavonoiderne endnu mere koncentrerede i hyldebær end i blåbær og brombær. Hyldebær indeholder desuden C-vitamin, som jo bare er godt for alt!

 

Det lille hyldebær kan bekæmpe selv de mest genstridige influenzalignende symptomer.

 

 

På med den røde solhat

Echinacea, også kaldet rød solhat, er verdenskendt for sin regulerende virkning på immunforsvaret og derfor en af de vigtigste planter til alle med akutte eller kroniske infektioner. Den indeholder en række stoffer, herunder koffeinsyre, glykoproteiner, polysakkarider og almider, som alle sammen har en antiinflammatorisk og immunstimulerende virkning.

 

Læs meget mere om rød solhat, og hvad den kan gøre for dig på sund-forskning.dk.

 

 

Husk endnu en urt

Andrographis er en meget spændende urt, som burde stå skarpere i vores bevidsthed, end den gør nu. For ligesom en af urternes darling, rød solhat, har andrographis et bredt virkefelt, og der er rigtig spændende forskning på urten, som understreger dens alsidighed. Af samme grund har den været brugt i ayurvedisk medicin i hundredvis af år på grund af sin antiinflammatoriske, antibakterielle og antivirale effekt. Den hjælper dig med at bekæmpe infektioner, samtidig med at den giver dig det ekstra overskud, du har brug for til at bekæmpe sygdommen.

 

Andrographis, hvis alsidighed har været anvendt i ayurvedisk medicin i hundredvis af år. En urt, du ikke må overse, når kulde og mørke nærmer sig.

 

Den hyggelige 7-dageskur

Tænk, at du faktisk kan glæde dig til en kur. Det kan du med Pukkas nye 7 day kit – seasonal wellness. Syv dage i himlen, hvor du ikke skal gøre andet end at snuppe to kapsler med andrographis om dagen – og ja, læne dig tilbage med en dejlig varm kop te med hyldebær og rød solhat. Endelig kan du sidde i sofaen, samtidig med at du bygger kroppen op.

 

Nemt, sundt og hyggeligt. 7-dageskuren fra Pukka er lige, hvad vi har brug for i en travl hverdag – nemlig hygge på recept, som samtidig bygger kroppen op.

4 thoughts on “Glem ikke hyggen!

 • Wow, superb weblog structure! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging look easy. The entire glance of your site is excellent, let alone the content!

  You can see similar here e-commerce

 • Excellent article. Keep posting such kind of info on your blog.
  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed an incredible job. I will certainly digg it and for my
  part recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.
  I saw similar here: E-commerce

 • Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of any please share.
  Kudos! You can read similar art here: Ecommerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *