Sidder du lidt uroligt på stolen?

 

 

Svært ved at sidde stille, når det klør det sted, hvor du ikke lige vil stikke hånden ned og klø igen, når du er i det offentlige rum.

Gå efter en pakkeløsning, som behandler lugtgener, irritation og kløe lige nu, men også i fremtiden.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2018

 

Nøj, hvor kan vi kvinder bare fejle meget! Sådan en dum tanke kan du måske få en gang imellem, men værre er det jo heller ikke. Ofte er det simple, små ting, som kan gøre hverdagen bøvlet. Rigtig mange små ”sygdomme” kan du få ryddet af vejen lynhurtigt, hvis du sætter ind med det samme. Det gælder ikke mindst irritation i intimområdet.

 

Vand er nogle gange bare ikke nok

Skeden er selvrensende og skal hverken skylles eller vaskes. Skyl derfor ikke selve skeden – du risikerer at skabe ubalance i pH-værdien. Men hvor fedt er det lige at nøjes med vand efter en omgang svedig sex, træning eller bare fra morgenen af, hvor du gerne vil føle dig helt frisk og ren. Vasker du dig uden om skeden med intimsæbe, så vasker du bakterier fra urin, afføring og sved væk, hvilket er vigtigt, hvis du blandt andet vil undgå lugtgener. Men vælg den rigtige sæbe. Intim wash fra Australien Bodycare indeholder tea tree oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme. Tea tree oil er antibakteriel, renser og giver dig følelsen af friskhed. Mælkesyren sørger for, at den rette pH-balance opretholdes, mens det høje indhold af C-vitamin, som findes i kakadueblomme, styrker hudens naturlige forsvar.

Husk nu: Du skal kun vaske dig udvendigt i skridtet og omkring skedeåbningen. Og lad nu være at gå vask-amok – et par gange om dagen må være nok.

Føler du dig øm efter diverse aktiviteter, hvor dit intimområde er blevet berørt, så har tea tree oil en lindrende og kølende virkning … aaaah.

 

Kur til kløen

Vi kan desværre ikke give dig en kur til den søde kløe, men derimod til kløen, som kan komme efterfølgende. Sex kan foranledige en pludselig kløe. Oplever du tørhed i skeden, så kan penetrering give kløe, men også deciderede smerter. Svamp kan give de samme symptomer. Desværre kan sæd også give dig en allergisk reaktion, men før du smider din fyr ud med badevandet, så se med her. Femigel kan være svaret, da gel med tea tree oil kan vedligeholde din intime komfort samt lindre og afhjælpe kløe og lugt. Du kan faktisk også anvende Femigel som glidecreme. Oplever du stærke gener, kan du tage Femigel som en kur. Gelen påføres de problematiske områder to gange dagligt i fem dage. Brug eventuelt Femi daily i den sammenhæng.

 

Din fyr kan også få glæde af Femi daily, da det også kan anvendes på penis.

 

Grunde til intim kløe, lugt og/eller irritation:

  • Svamp (candidasvamp)
  • Bakteriel vaginose
  • Kontakteksem (overfølsomhed overfor fx vaskepulver og tamponer)
  • Tørhed i skeden (fx ved overgangsalder)
  • Kønssygdomme (herpes, klamydia, kondylomer)

 

Altid uheldig?

Er du bare den, som altid er ramt af diverse milde irritationer i intimområdet, så kan Femi daily være en hjælp til dig. Anvender du Femi daily, hver gang du har vasket dig med Intim wash, så opretholder du en intimhygiejne, som er vigtig for et sundt og godt underliv.

Tænker du, at alt den behandling af intimområdet netop fører til tørhed og irritation, så kan du godt tro om igen. Gelen blødgør huden og holder den sensitive hud fugtet hele dagen og modvirker derfor tørhed og irritation i skedeåbningen. Også Femi daily indeholder tea tree oil, og de antiseptiske og antibakterielle egenskaber hjælper dig med at blive de ”onde” bakterier kvit, men på samme tid er den pH-reguleret, så de gode bakterier bliver tilbage, og den naturlige flora bevares.

 

OBS! Oplever du gentagne svære irritationer i intimområdet, så kontakt din læge!

 

Går du meget i svømmehallen, bliver du ekstra udsat for bakterier. Brug Femi daily både før og efter, så forebygger du bakterieangreb.

 

 

Pakke til dig og dit underliv

Tea tree oil er dit intimområdes nye bedste ven. Australian Bodycare har lavet en sammenpak med alt godt til underlivet. Intim wash, Femigel og Femi daily udgør dit værn mod bakterier, som er ude på at ødelægge din hverdag. Samtidig går pakken i samarbejde med de gode, naturlige bakterier. At du kan gå ud ad døren med en dejlig ren følelse, gør jo også efteråret endnu smukkere.

 

Tip! Ved svære tilfælde af intimt ubehag: Brug Femigel som første led, og forebyg med Femi daily. Begge geler er vandbaserede og hormonfrie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *