Lad idyllen fra Provence indtage dit hjem

 

 

Nu banker vinteren snart på døren med mørke og kulde. Lad duften af Provence indtage dit hjem, og drøm dig væk til varmere himmelstrøg. At kropsplejen er bygget på helhedstænkning, gør ikke oplevelsen mindre behagelig.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2018

 

Bare navnet Provence sætter tankerne i gang om smukke blomstermarker, bier, der summer og en duft af natur, som nærmest virker euforiserende.

Produkterne fra Florame har fanget den provencalske idyl og puttet den på flasker. Det ærkefranske firma er bygget ud fra filosofien om helhedstænkning og har behersket balancegangen mellem kropspleje og miljøvenlighed i mere end 25 år.

 

25 års erfaring i balancegangen mellem kropspleje og miljøvenlighed.

 

Gigantisk blomst som solfanger

Økologiske produkter er ikke nok for Florame – de tænker hele vejen rundt. De har indtænkt miljøet i hele produktionsprocessen. Derfor er vartegnet for deres smukt beliggende fabrik en gigantisk solfanger formet som en blomst. Solfangeren leverer strøm til produktionen, og firmaet har taget et stort skridt mod en CO2-neutral produktion.

 

Solfanger og egne urtehaver er en del af Florames helhedstænkning.

 

Krop og klode i balance

25 års erfaring inden for aromaterapi, hvor både mennesker og miljø respekteres. Produkterne indeholder altid 95 % naturlige råvarer, hvilket også har gjort dem fortjent til certificeringen Cosmebio. Emballagen, både flasker og bokse, er 100 % genanvendelige. The Florame Institute of Essential Oils anvender lokale planter i produktionen, har egne biologiske urtehaver og har i det hele taget en allround tænkning i produktudvikling og produktion.

 

Flasker og bokse er 100 % genanvendelige.

 

Giv badeværelset et fransk pift

Skab en spaoplevelse på dit badeværelse ved at lade lækre håndsæber fra Florame finde vej til håndvasken. Lad den skønne rene duft af blomster og frugter indtage rummet – og at de er super dekorative, gør jo heller ikke noget.

 

Skab en spaoplevelse på dit badeværelse med håndsæber fra Florame

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *