Modvirk rynker og tør hud med Evelle

smils

 

Nu er Evelles virkning på rynker og tør hud endnu bedre dokumenteret. Ny forskning viser, at Pycnogenol, som er en af hovedingredienserne i hudplejepræparatet Evelle, kan gøre huden mere elastisk og øge dens fugtighed indenfor få uger.

Evelle, som er et af de bedst dokumenterede præparater til foryngelse af huden, kan nu henvise til helt ny forskning, der understøtter præparatets gavnlige virkning. 12 ugers daglig indtagelse af ekstrakten pycnogenol, som er et af de vigtigste ingredienser i Evelle, har vist at øge hudens elasticitet med 25% samtidig med at øge hudens fugtighed med 8%. Derudover mindsker pycnogenol rynker i huden. Den nye forskning er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Pharmacology and Physiology og understøtter en tidligere undersøgelse, hvor Evelle efter 12 ugers daglig brug øgede hudens elasticitet og mindskede rynkedannelsen.

 

Især godt til tør hud
Den nye undersøgelse er af tyske forskere udført på en gruppe raske kvinder i alderen 55-68 år. Efter tre måneder observerede forskerne en tydelig forbedring af hud-elasticiteten samt hudens indhold af fugt, og den positive virkning var særlig udtalt hos kvinder, der i  forvejen havde tør hud.

 

Forbedret bindevævsreparation
Forskerne pegede ligeledes på, at pycnogenol-behandlingen øgede kroppens produktion af hyaluronsyre med hele 44%. Hyaluronsyre er en væsentlig bestanddel af hud og medvirker blandt andet til reparation af beskadiget bindevæv. Forskerne kunne se, hvordan pycnogenol havde en stimulerende indvirkning på visse gener, som regulerer produktionen af såvel hyaluronsyre som collagen (bindevæv)

 

Reference
Marini A, et al. Pycnogenol Effects on Skin Elasticity and Hydration Coincide with Increased Gene Expressions of Collagen Type 1 and Hyaluronic Acid Synthase in Women. Skin Pharmacology and Physiology, 2012; Vol. 25:82-9

 

Om Evelle
Evelle er et kosttilskud med 10 forskellige aktive stoffer, herunder barkekstrakten Pycnogenol®, en patenteret ekstrakt af maritime proteiner, organisk silicium, tomat-ekstrakt, blåbær-ekstrakt samt et udvalg af vitaminer og mineraler. Evelle stimulerer huden indefra og kan tilmed forbedre kvaliteten af hår og negle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *