Modvirk rynker og tør hud med Evelle

smils

 

Nu er Evelles virkning på rynker og tør hud endnu bedre dokumenteret. Ny forskning viser, at Pycnogenol, som er en af hovedingredienserne i hudplejepræparatet Evelle, kan gøre huden mere elastisk og øge dens fugtighed indenfor få uger.

Evelle, som er et af de bedst dokumenterede præparater til foryngelse af huden, kan nu henvise til helt ny forskning, der understøtter præparatets gavnlige virkning. 12 ugers daglig indtagelse af ekstrakten pycnogenol, som er et af de vigtigste ingredienser i Evelle, har vist at øge hudens elasticitet med 25% samtidig med at øge hudens fugtighed med 8%. Derudover mindsker pycnogenol rynker i huden. Den nye forskning er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Pharmacology and Physiology og understøtter en tidligere undersøgelse, hvor Evelle efter 12 ugers daglig brug øgede hudens elasticitet og mindskede rynkedannelsen.

 

Især godt til tør hud
Den nye undersøgelse er af tyske forskere udført på en gruppe raske kvinder i alderen 55-68 år. Efter tre måneder observerede forskerne en tydelig forbedring af hud-elasticiteten samt hudens indhold af fugt, og den positive virkning var særlig udtalt hos kvinder, der i  forvejen havde tør hud.

 

Forbedret bindevævsreparation
Forskerne pegede ligeledes på, at pycnogenol-behandlingen øgede kroppens produktion af hyaluronsyre med hele 44%. Hyaluronsyre er en væsentlig bestanddel af hud og medvirker blandt andet til reparation af beskadiget bindevæv. Forskerne kunne se, hvordan pycnogenol havde en stimulerende indvirkning på visse gener, som regulerer produktionen af såvel hyaluronsyre som collagen (bindevæv)

 

Reference
Marini A, et al. Pycnogenol Effects on Skin Elasticity and Hydration Coincide with Increased Gene Expressions of Collagen Type 1 and Hyaluronic Acid Synthase in Women. Skin Pharmacology and Physiology, 2012; Vol. 25:82-9

 

Om Evelle
Evelle er et kosttilskud med 10 forskellige aktive stoffer, herunder barkekstrakten Pycnogenol®, en patenteret ekstrakt af maritime proteiner, organisk silicium, tomat-ekstrakt, blåbær-ekstrakt samt et udvalg af vitaminer og mineraler. Evelle stimulerer huden indefra og kan tilmed forbedre kvaliteten af hår og negle.

 

5 thoughts on “Modvirk rynker og tør hud med Evelle

 • Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been running a blog
  for? you made running a blog look easy. The overall glance
  of your website is wonderful, as neatly as the content!
  You can see similar here najlepszy sklep

 • I blog frequently and I really thank you for your
  content. This article has truly peaked my interest.
  I am going to book mark your site and keep checking for new information about once a week.
  I opted in for your RSS feed as well. I saw similar here:
  Sklep online

 • Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good success. If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar art here: AA List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *