Styrk dine børn hele året og tag resten af familien med

 

 

Jo, det er om vinteren, at børn får snotnæser, langvarig hoste og alle mulige andre tradserier. Men det er faktisk en god ide at styrke dit barn året rundt, især hvis der i familien er alt for mange sygedage.

 

Af Torunn Laksafoss, Bjørn Falck Madsen og Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april/maj 2019

 

 

Og når du nu er i gang, kan forældrene også tage en skefuld sammen med en teskefuld til børnene – de synes, det er sjovt, hvis det er en fælles opgave af ramme munden med de særlige dråber og skylle efter med lidt koldt vand.

Strath sælges i mange variationer i dag, men børnene skal stadig have den samme, som de i mange generationer har fået verden over. De dyrebare urtedråber fra Schweiz indeholder nøjagtig det, som de altid har gjort, nu hedder de bare Strath Original, og den stærkeste er Strath Original dråber.

De fås også som tabletter eller som eliksir, der smager af honning og appelsinjuice. Men det bedste er uden sukker, og så skal du bare spørge efter den helt almindelige klassiske.

 

Og vask lige hænderne mange gange om dagen – også hele året! Det hjælper med at nedbringe antallet af infektioner.

 

Sidenhen er der udviklet et par nye produkter med de samme klassiske dråber, men tilsat forskellige mineraler. Strath Immun indeholder zink, og det er ganske interessant at se deres studie, hvor man har set en højere optagelighed i kroppen af det vigtige immun-styrkende mineral, sikkert på grund af den særlige fermentering, urterne i Strath gennemgår, når de produceres i store tanke.

 

Strath Immun

Til mænd og kvinder, som skal have styrket immunsystemet.

Tilsat zink, der bidrager til:

  • Immunsystemets normale funktion
  • Beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress

 

I serien finder du også Strath Vitality med magnesium, som ligesom med Strath Immun har vist en flot optagelighed i kroppen. Magnesium virker som bekendt på vores nervesystem og vores muskler, så man får mere ro og vitalitet.

Det lyder som en modsatrettet virkning, men det er jo lige her, det er så interessant med naturens skatkammer af vitaminer og mineraler, urter og fedtsyrer: De virker som regel regulerende på kroppens funktioner, og ikke bare styrkende, som de fleste fortæller. Derfor kan et uroligt sind blive roligt af magnesium, mens en træt krop kan få energi ved at regulere impulserne i vores nervesystem og muskler.

Strath Immun og Strath Vitality fås som synkevenlige tabletter.

 

Alle Strath produkter kan anvendes af veganere.

 

 

Strath Vitality

Ti dig, der er superaktiv og måske udsat for stress på arbejde eller i fritiden.

Tilsat magnesium – udvundet fra Det Døde hav – der bidrager til:

  • Nervesystemets normale funktion
  • Normal muskelfunktion
  • At mindske træthed og udmattelse

 

One thought on “Styrk dine børn hele året og tag resten af familien med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *