Vitaminpiller “hitter” hos vordende mødre

gravid_1

 

Flere og flere gravide vælger at supplere deres kost med vitaminer, mineraler og livsvigtige fedtsyrer. Med Bio-Gravid får du det hele samlet i en pakke.

 

For nylig kunne man læse, at super-modellen Kate Moss tager folinsyre, fordi hun vil være gravid. Det er i det hele taget blevet populært blandt kvinder at supplere kosten med vitaminer, mineraler og livsvigtige fedtsyrer for at sikre en sund graviditet. Pharma Nord lancerer nu i samarbejde med jordemoder.dk præparatet Bio-Gravid, der samler de vigtigste næringsstoffer i en pakke for at gøre det hele lettere.

 

Ansvar for nyt liv

Bio-Gravid er ikke ment som en erstatning for sund kost men derimod et supplement, som sikrer, at man får de stoffer, som har særlig stor betydning for fostertilvækst samt for moderens almene sundhed. Det er et stort ansvar at bære rundt på et liv i maven i ni måneder, og der er mange ting, man skal huske på. Tanken med Bio-Gravid er, at man er ”boostet” så godt som muligt allerede fra før graviditeten, til efter ammeperioden er slut.

 

To tabletter og en kapsel

Bio-Gravid består af en calcium-magnesium tablet, hvis mineralindhold er vigtigt for sunde tænder og knogler. Desuden er der en multivitamintablet med et bredt udvalg af vigtige vitaminer og mineraler i en letoptagelig form, herunder det vigtige folinsyre. Endelig er der en kapsel med de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som især har betydning for udviklingen af hjernen og synet.

 

Udviklet i samarbejde med eksperterne

Bio-Gravid er udviklet i et samarbejde mellem jordemoder Birgit Thalwitzer fra jordemoder.dk, Pharma Nord og førende ernæringsforskere. Hun siger blandt andet:

 

Jeg har lige siden jeg blev færdiguddannet jordemoder manglet et kosttilskud, der kan tilgodese alle den gravides behov i et enkelt produkt. Sundhedsstyrelsen anbefaler ekstra indtag af jern, folinsyre og D-vitamin, men forskningen har også vist positive effekter af mange andre næringsstoffer. Som kommende mor har man utrolig mange fakta at forholde sig til og jeg oplever ofte, at de gravide kan have svært ved at overskue præcis hvad de skal spise – og hvornår. Derfor er det mig en stor fornøjelse at vi nu kan introducere Bio-Gravid.”

4 thoughts on “Vitaminpiller “hitter” hos vordende mødre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *