En lille nisse rejste … til varmere himmelstrøg

 

mave_0

 

Ahhh, fridage fra frost, glatte fortove og løbende næser. Det lyder altsammen dejligt! Og de skulle nødigt ende i en kælder sort som kul, på et lille varmt hotelværelse med smertende turistmave …

 

Af Pernille Borg
Artiklen blev bragt i //mig/ en del af magasinet sund-forskning – december 2016/januar 2017

 

Silicium beskytter mavens og tarmens slimhinder og neutraliserer et eventuelt syreoverskud forårsaget af fx stærke eksotiske krydderier. Det øger antallet af hvide blodlegemer og styrker på den måde immunforsvaret, som kan svækkes af udefrakommende fremmede bakterier.

Silicium, også kaldet kisel, har endog flere styrker. Det besidder b.la. også evnen til at binde bakterier og giftstoffer, så de lettere kan ledes ud via kroppens eget transportsystem.

 

Silicium optræder naturligt i fiberrig kost, bønner og grøntsager og fås i flere kosttilskud i dag. Svenske Hübner’s populære kiselprodukt ”Mave-Tarm Gel” har mange år på bagen med klinisk dokumenteret effekt mod halsbrand, kvalme, luft i maven og diarré. Indholdet i ”Mave-Tarm Gel” er 100 % naturligt kiselgel (i form af siliciumdioxid). Kiselgel kan indtages af alle, også gravide og ammende.

Når feriemadens indtagende krydderier sætter mave og hals i brand

 

En god støtte, når sol og varme rammer huden

Silicium stimulerer dannelsen af kollagen og elastin; proteiner, der både styrker knogler, hud, hår, negle og bevarer, samt opbygger, et sundt bindevæv. Overordnet betyder det, at silicium/kisel yder god forebyggende støtte, når solens stråler ælder vores hud – og når vi vil lufte bikinien uden for megen cellulitis på bagdelen.

Så læg de positive briller, nogle gode mælkesyrebakterier og en pakke kiselgel i rejsehåndtasken, så sikrer du bedre, at julen får englelyd såvel sydpå, østover som nordpå.

 

Vi ønsker dig en rigtig god og glædelig juleferie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *