Et opråb til dig, der er sund!

  

 

Du spiser sundt og er alligevel træt.  Du får tilpas med motion, hverken for lidt eller for meget, du har sunde organer og føler egent-lig, at alt er, som det skal være, bortset fra denne vinterlige – helårlige? – træthed.

Du er ikke til vitaminer og mineraler, for dem får du vel nok af gennem din alsidige kost? Men træt er du. Værsgo! Her er både nogle forklaringer og nogle nemme løsninger.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – december 2017/januar 2018

 

Du hører til en af de sunde, fornuftige – ung eller midt i livet – du har været skånet for små og store sygdomme, fordi du netop altid har passet godt på dit helbred og faktisk også kommer fra en familie, som har givet dig den allerbedste arvemasse.

Men du er træt! Og det er ikke jernmangel, det er ikke, fordi du er træt af skole eller job. Og kæresten er der heller ikke problemer med.

 

Hvad kan der så være galt?

Måske er der intet galt – bortset fra at alle mennesker i perioder i deres liv har brug for at booste kroppen med flere næringsstoffer end ellers. Faktisk kan du for 25 kr. få en uges øjenåbner på www.madlog.dk. Her taster du ind, hvad du har spist, og så kan du ellers sammenligne med fødevarestyrelsens anbefalinger om, hvad en sund person har brug for af vitaminer og mineraler i dagligdagen.

Hvis du ikke har tid (!) til det, så læn dig op ad andres erfaringer: Du skal være ekstremt stålsat om ikke kun at spise seks stykker grønt/frugt om dagen, hvis du skal få nok vitaminer og mineraler. Du skal spise meget mere end det, og samtidig skal du undgå alt det, som kan stjæle næringsstoffer fra dig: sukker, fortravlethed, mangel på søvn, for meget motion, for lidt motion – og så videre, og så videre.

Så derfor: Spis en vitamin-mineral-kapsel, og vil du gerne mærke en virkning i løbet af en uges tid, så kombiner med Bidro Plus Ekstra, der med sin blanding af nogle alment styrkende planter og gele royal kan skabe energi tilbage til dit system. De afbalancerer kroppen ved at skabe en regulering af bl.a. dine binyrer og dit nervesystem (herunder hjernens udfoldelser!), så du lettere kan undgå træthed og ovenikøbet får noget mere at stå imod med.

 Et boost med rosenrod, schisandra og gele royal skaber en rolig energi, hvor nervesystemet får hjælp til at danne den mængde adrenalin, noradrenalin og kortisol, der er nødvendig for at få styr på dette overordnede organsystem, som arbejder tæt sammen med hormonsystem og immunforsvar. Tre af naturens hjælpere sammen med madlog og en daglig vitaminpille, og du er på rette vej igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *